Το αφιέρωμα της Ελένης στον Χατζηνικολάου!

04.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Νίκος Χατζηνικολάου, αυτή είναι η ζωή του». Όταν βλέπεις αυτόν τον τίτλο λες ότι πρόκειται για τη βιογραφία του γνωστού παρουσιαστή. Και θα μπορούσε να ήταν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Νίκος Χατζηνικολάου, αυτή είναι η ζωή του». Όταν βλέπεις αυτόν τον τίτλο λες ότι πρόκειται για τη βιογραφία του γνωστού παρουσιαστή. Και θα μπορούσε να ήταν. Μόνο που πρόκειται για το συγκινητικό αφιέρωμα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον Χατζηνικολάου μέσα από τον «Καφέ» της. Και λέω συγκινητικό, διότι όση ώρα παιζόταν, με δυσκολία κρατούσα το δάκρυ που ήθελε σώνει και καλά να κυλήσει στο μάγουλο βερίκοκο.

Όλη τη μαεστρία τους είχαν βάλει οι συνεργάτες της Ελένης για να φτιάξουν το αφιέρωμα του Χατζηνικολάου. Ούτε του Alter δεν θα έδιναν τόση σημασία στη λεπτομέρεια και βαρύτητα στο συγκινησιακό κομμάτι. Αλλά στον Alpha είναι αλλιώς. Κυρίως τον τελευταίο καιρό. Εκτιμάνε τους πρώην συνεργάτες τους και αναγνωρίζουν την προσφορά τους. Κι εκεί που κάνεις αυτή τη σκέψη, έρχεται η Ελένη να σου πει: «Αυτό το βίντεο το είχαμε ετοιμάσει από καιρό. Αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να παίξει».

Τι εννοεί «κατάλληλη»; Επειδή έχασε ο Νίκος στο τουρνουά τένις την προηγούμενη, οπότε είπε ας βάλω το βιντεάκι να απαλύνω τον πόνο του ηττημένου; Ή μήπως, εννοεί ότι το κλίμα στην Κάντζα έχει αλλάξει και όπως ισχύει σε όλους τους χωρισμούς όταν περνάει η καταιγίδα του πρώτου καιρού, μετά βγαίνει ο ήλιος; Μπερδεύτηκα εγώ, μπερδεύτηκαν και οι ακροατές του Χατζηνικολάου, οι οποίοι μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο τον ρωτούσαν αν θα επιστρέψει στον Alpha μετά Βαΐων, Κλάδων και αφιερωμάτων. «Το συμβόλαιο μου με το Alter λήγει τον Αύγουστο. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσω» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή, ο οποίος ευχαρίστησε το «αντράκι» την Ελένη για το ωραίο αφιέρωμα που του έκανε. Σνιφ, σνιφ. Είναι όλη τους μία... ωραία ατμόσφαιρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]