Σέξι Δέσποινα κι όποιος αντέξει!

04.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ρωτήσεις την Δέσποινα Βανδή, τι θεωρεί τον εαυτό της: «Σέξι γυναίκα ή ευτυχισμένη μανούλα» θα σου πει το δεύτερο. Η αοιδός δεν θεωρεί τον εαυτό της σέξι κι ας έκανε τέτοια φωτογράφηση στο Nitro
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ρωτήσεις την Δέσποινα Βανδή, τι θεωρεί τον εαυτό της: «Σέξι γυναίκα ή ευτυχισμένη μανούλα» θα σου πει το δεύτερο. Η αοιδός δεν θεωρεί τον εαυτό της σέξι κι ας έκανε τέτοια φωτογράφηση στο Nitro, τώρα που επιστρέφει στις πίστες μετά τη γέννηση του γιου της και συμπληρώνει δέκα χρόνια συνεργασίας με τον Φοίβο.

Δέκα φωτογράφοι απαθανάτισαν την Δέσποινα σε σέξι και αποκαλυπτικές πόζες, όπως εκείνοι ήθελαν να τη δουν και το αποτέλεσμα της φωτογράφησης είναι να απορούμε εμείς οι φτωχές πλην τίμιες κοινές θνητές: «Πότε έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης; Που πήγε η κοιλιά της λεχώνας»; Για να καταλάβεις, βλέποντας τη φωτογράφηση της Βανδή, απορείς αν αυτή πράγματι γέννησε πριν τρεις μήνες, αφού πάνω της δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να το μαρτυρεί.

Καλά, δεν θα σταθώ στα mail που κυκλοφορούν και δείχνουν την αοιδό πριν και μετά το Photoshop για το εξώφυλλο του περιοδικού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα πιστέψω ότι πράγματι υπάρχει ο... Αϊ Photoshop και θα ψάχνω εκκλησάκι του να ανάψω λαμπάδα στο μπόι του Φασούλα, μπας και κάνει το θαύμα του και σε μένα. Πάντως, η Δέσποινα μετά τη γέννηση του γιου της κάνει αυστηρή δίαιτα και γυμναστική, προκειμένου να είναι έτοιμη όταν επιστρέψει στις πίστες, στις 20 Δεκεμβρίου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]