Η Ρούλα μιλάει για την Ολυμπιακή!

06.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φανταζόσουν εσύ τη Ρούλα Βροχοπούλου να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να μιλάει γι’ άλλο θέμα, πλην του Φραν; Εγώ όχι, άλλα ας είναι καλά ο Γιώργος Αυτιάς που είχε καλεσμένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φανταζόσουν εσύ τη Ρούλα Βροχοπούλου να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να μιλάει γι’ άλλο θέμα, πλην του Φραν; Εγώ όχι, άλλα ας είναι καλά ο Γιώργος Αυτιάς που είχε καλεσμένη την «απαρηγόρητη» να μιλήσει για την Ολυμπιακή ως πρώην αεροσυνοδός της εταιρείας που ήταν. Μάλλον, δεν θα έβρισκε την Δήμητρα Λιάνη, οπότε σου λέει ας φέρω τη Ρούλα.

Ωστόσο, υπάρχει και μία κυρία Πιταούλη, επίσης πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής, η οποία πριν λίγες μέρες τα είχε χώσει στην πρώην συνάδελφό της, Ρούλα. Αλλά μάλλον η Βροχοπούλου είναι η πιο κατάλληλη να μιλήσει για το θέμα. Ίσως γι’ αυτό να την κάλεσε την επόμενη μέρα η Εμυ Λιβανίου να μιλήσει για την Ολυμπιακή και τον Φραν. Να μην ξεχνιόμαστε.

Περιττό να σου πω πόσο συγκινημένη ήταν η «απαρηγόρητη» για την Ολυμπιακή. Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε! Και να οι αναμνήσεις να πλημμυρίζουν τη Ρούλα, η οποία θυμήθηκε ότι οι αεροσυνοδοί δεν φορούσαν τακούνια, διότι εμπόδιζαν στο σερβίρισμα. Για να μη στα πολυλογώ, η Βροχοπούλου πρέπει να πάει και στα πάνελ των Πρετεντέρη, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτου και Στάη, διότι δεν υπάρχει πιο «ειδικός» στο θέμα της Ολυμπιακής. Α ρε Αυτιά κάτι ιδέες που δίνεις μερικές φορές. Ο Φραν φεύγει, η Ολυμπιακή έρχεται και η Ρούλα μένει σταθερή στην τηλεόραση να κλαίει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]