Η Μενεγάκη και το βρακί της!

29.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της αποκάλυψης έχει γίνει! Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε σε ένα κάρο τηλεθεατές το βρακάκι της! Όχι χρυσή μου δεν σου κάνω καμία πλάκα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της αποκάλυψης έχει γίνει! Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε σε ένα κάρο τηλεθεατές το βρακάκι της! Όχι χρυσή μου δεν σου κάνω καμία πλάκα! Θα σου πω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Η Ελένη θέλοντας να δείξει ότι συμμετέχει ενεργά σε όλα τα κομμάτια της εκπομπούλας της δε θα μπορούσε να μην κάνει και τη γυμναστική της. Εξάλλου σου λέει με τόσες δουλειές με φούντες που έχω τώρα ευκαιρία είναι να κάνω κανα-δυο ασκησούλες να ξεπιαστώ και λίγο...

Μουτσινάς και Μενεγάκη που λες το έριξαν στη γυμναστική στο κρεβάτι, την καρέκλα και το τραπέζι έτσι γιατί είπαν να ξεκινήσουν τη χρονιά με ποικιλλία! Έτσι αφού γύμνασαν ομαδικώς τους κοιλιακούς αποφάσισαν να γυμνάσουν και τα πόδια και εκεί έγινε το μεγάλο μπαμ! Το Ελενάκι λοιπόν προσπαθούσε να περάσει το πόδι της πάνω από την καρέκλα κατά τις υποδείξεις της γυμνάστριας Χριστίνας Πάζιου και όταν σήκωσε το πόδι της φάνηκε το λευκό βρακάκι της! Αμέσως το πήρε λοιπόν πρέφα και είπε "Παιδιά από πάνω είπαμε! Έλεος, δεν το ξανακάνω" και πήγε και έκατσε στη συγκεκριμένη καρεκλίτσα σαν καλό κορίτσι.


Παιδί μου, η Ελένη σαν να είχε προαίσθημα σου λέει και τόνισε στο σκηνοθέτη τα πλάνα να είναι από πάνω έτσι ώστε να μη βγουν φάτσα φόρα όλα στον αέρα!


Ποιος ξέρει τι έπαθε και αυτός ο κάμεραμαν εκείνη την ώρα και αποσυντονίστηκε από το θέαμα ; Δεν τον αδικώ που τα έχασε με τέτοιο θέαμα...Ολόκληρο βρακί εθνικής παρουσιάστριας είδε!


Όλα και όλα ένα πράγμα της το αναγνωρίζω: θέλει να είναι πρώτη και έχει βάλει τα δυνατά της για να πετύχει το στόχο της και να αναδείξει και τις χορευτικές της ικανότητες αυτή τη σεζόν!


Ελένη Αναστασάκη