Πώς έγινε στιλάκι η Χρηστίδου;

30.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα είναι αυτό και όλες δεν πρόλαβε να μπει ο Σεπτέμβρης και έμειναν μισές; Εγώ δηλαδή τι έχω και δε λέω με τίποτα να ρίξω τα κιλά; Ας αφήσουμε όμως στην άκρη το δικό μου δράμα και ας πιάσουμε το πρώην δράμα της Σίσσυ Χρηστίδου.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα είναι αυτό και όλες δεν πρόλαβε να μπει ο Σεπτέμβρης και έμειναν μισές; Εγώ δηλαδή τι έχω και δε λέω με τίποτα να ρίξω τα κιλά; Ας αφήσουμε όμως στην άκρη το δικό μου δράμα και ας πιάσουμε το πρώην δράμα της Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ που λες Δημητρούλα μου κατάφερε να χάσει 9 ολόκληρα κιλάκια και τώρα έτσι σαν πέπουλο που νιώθει έχει αποφασίσει να μας κατακτήσει όλους αφού πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!


Σου λέει το κορίτσι ζορίστηκε πολύ να χάσει τα κιλά που κουβάλαγε στο κορμάκι της λόγω εγκυμοσύνης αλλά έχει πάντα μια τακτική: να βλέπει το ποτήρι γεμάτο και όχι άδειο όπως διαβάζω στο περιοδικό OK. Έτσι είναι Δημητρούλα μου, τι νόμιζες θέλει θετική σκέψη και η δίαιτα!


Θα σου πω λοιπόν ευθύς αμέσως τι έκανε η Σίσσυ και έχασε τα κιλά της... Η Σίσσυ σου λέει δεν ξεχνάει ποτέ το πρωινό της το οποίο συνήθως είναι ένα μπολ με δημητριακά ολικής άλεσης. Αλήθεια χρυσή μου πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες δημητριακά για πρωινό; Και όπως με διαβεβαιώνει η Σίσσυ για να με πείσει να κάνω ακριβώς το ίδιο: "Το πρωινό σε βοηθάει να αρχίζεις τη μέρα σου γεμάτη ενέργεια" .Αμ έτσι εξηγείται γιατί νιώθω σαν να μου έχουν πιεί το αίμα κάθε μέρα!

Μάλιστα το μυστήριο μενού των αποκαλύψεων συνεχίζει με το μεσημεριανό: κοτόπουλο ή κρέας ή ψάρι με μεγάλη ποσότητα σαλάτας είναι το μυστικό! Αχ όλα λάθος τα έκανα όπως φαίνεται! Επιπλέον τρώει και κάνα φρουτάκι (όχι ολόκληρο και ειδικά όχι ολόκληρο καρπούζι) και καμία μπάρα δημητριακών. Το δείπνο της το παίρνει κατά τις 9 το βράδυ που λες και είναι ή το μισό μεσημεριανό της ή γιαούρτι με φρούτα! Αυτό θα πει στρατιωτική πειθαρχία!


Έτσι είναι αγάπη μου τα κορμιά θέλουν θυσίες και αυτό το ξέρουν οι διάσημες της showbiz πως με πείνα και νηστεία όχι νυστέρια και photoshop γίνεσαι κορμί!

Ελένη Αναστασάκη