Γιατί τα βάφει μαύρα η Σκορδά;

30.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι αγωνία είναι αυτή μέχρι να ξεκινήσει το πρωινό η Φαίη Σκορδά; Σου λέει παιδί μου το κορίτσι έχει αρχίσει τις αλλαγές έτσι ώστε η νέα τηλεοπτική σεζόν να τη βρει ανανεωμένη και πιο κούκλα από ποτέ.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι αγωνία είναι αυτή μέχρι να ξεκινήσει το πρωινό η Φαίη Σκορδά; Σου λέει παιδί μου το κορίτσι έχει αρχίσει τις αλλαγές έτσι ώστε η νέα τηλεοπτική σεζόν να τη βρει ανανεωμένη και πιο κούκλα από ποτέ. Το κορίτσι λοιπόν έβαλε στην άκρη τον ξανθό εαυτό της αδιαφορώντας για το καθεστώς του πρωινάδικου που θέλει τις παρουσιάστριες να κολυμπάνε στο οξυζενέ και αποφάσισε να βάψει τα μαλλάκια της σκούρα, σχεδόν καστανά!


Τώρα εγώ αυτό πες μου πώς να το αντιμετωπίσω που το ξανθό είναι το χρώμα που καθιέρωσε τη Φαίη στα τηλεοπτικά; Ως μια αθώα κίνηση αλλαγής ή ίσως ως μια προσπάθεια να γυρίσει στο φυσικό της αφού μια εγκυμοσύνη βρίσκεται στα σκαριά;
Χμμ? Δεν ξέρω ο Γιώργος Λιάγκας όμως έτρεξε να μου αφανίσει τις πονηρές σκέψεις: "Η Φαίη δεν είναι έγκυος, το διαψεύδω", δήλωσε πριν από λίγες μέρες.


Πώς όμως είναι δυνατόν να "γυρίσει" έτσι ξαφνικά το μυαλό της παρουσιάστριας και να τα βάψει σκούρα; Γιατί στις φωτογραφίες της στο περιοδικό ΕΓΩ είναι πιο καστανή και από καστανή!


Γιατί συμπεράσματα δε θέλω να βγάλω Δημητρούλα μου αλλά κάτι που δεν προτιμάει τα ψηλοτάκουνα, κάτι που έχει κόψει τις πολλές εξόδους και τα πολλά ποτά, κάτι που τα βάφει καστανά, κάτι συμβαίνει και είναι βαθύτερο! Κάτι σημαντικό συμβαίνει στη ζωή της και έχει αποφασίσει να κάνει πολλές αλλαγές μαζί!

Μωρέ μήπως είναι που πάει στο Mega και που θα έχει εκπομπή με τον αντρούλη της και θέλει να αλλάξει τα απάντα γύρω της σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας; Όπως και να έχει το μυστήριο θα λυθεί με τον καιρό, θα κάνω υπομονή μέχρι τις 11 Οκτωβρίου που ξεκινάει η εκπομπή και κάτι παραπάνω θα μάθω. Πάντως αν όντως περιμένει μωράκι δε μπορεί όλο και μια κοιλίτσα θα πεταχτεί, κάτι θα πάρει το μάτι μου και θα λυθεί το μυστήριο... Η υπομονή είναι αρετή και εγώ θα περιμένω καρτερικά!

Ελένη Αναστασάκη