Μανωλίδου - Παρθένης: Υπήρξαν ζευγάρι!

17.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω ακούσει κουλά, αλλά το τελευταίο που διάβασα και άκουσα παρά είναι κουλό. Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Αλέξανδρος Παρθένης υπήρξαν ζευγάρι για ένα φεγγάρι. Το πιάνω από εδώ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω ακούσει κουλά, αλλά το τελευταίο που διάβασα και άκουσα παρά είναι κουλό. Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Αλέξανδρος Παρθένης υπήρξαν ζευγάρι για ένα φεγγάρι. Το πιάνω από εδώ, το πιάνω από εκεί, αλλά οι δυο τους μήτε που μου κολλάνε ως ζευγάρι. Προσπαθώ να τους φανταστώ σε τρυφερές και ερωτικές σκηνές και (να με συγχωρούν τα παιδιά) με πιάνουν τα γέλια. Δεν ξέρω, αλλά άλλος άνδρας στο πλάι της «Μπουμπούκας» πλην του Άδωνι είναι καταδικασμένος σε αποτυχία. Ακόμη και αν πρόκειται για ένα πρώην μοντέλο. Ο Άδωνις τους σβήνει όλους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Ciao η ιστορία της Μανωλίδου με τον Παρθένη είναι πολύ παλιά και ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια, σε μία κατασκήνωση. Τα πιτσιρίκια τότε βρέθηκαν στην ίδια κατασκήνωση και ο μικρός Αλέξανδρος, με το που την είδε, την ερωτεύθηκε αμέσως. Όχι, ότι είναι δύσκολο για τα αγοράκια σε αυτή την ηλικία να ερωτεύονται. Η Μανωλίδου τότε λεγόταν Τζένη Καραγιαννίδου, αλλά δυστυχώς για τον Παρθένη δεν ενέδωσε στον έρωτα του. Αυτό μας έλειπε. Κορίτσι με γαλλικά και πιάνο, να ερωτευόταν στις κατασκηνώσεις. Φτου κακό.

Τα χρόνια πέρασαν, τα δύο παιδιά μεγάλωσαν κι έγιναν πετυχημένο μοντέλο ο ένας, μαέστρος η άλλη. Η Ευγενία παντρεύτηκε τον Μανωλίδη, απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, αλλά ο γάμος τους δεν άντεξε και για ενάμιση χρόνο το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Τότε, η Μανωλίδου συνάντησε τυχαία σε μία κοσμική εκδήλωση τον Αλέξανδρο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι μετά από χρόνια συναντιούνται και για να μη στα πολυλογώ, λίγο μετά έγιναν ζευγάρι. Θες τα προβλήματα στο γάμος της Τζένης, θες ότι δεν κολλούσανε σαν χαρακτήρες, η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Ωστόσο, χώρισαν με φιλικό τρόπο και με κάθε ευκαιρία τα λένε από κοντά. Εξάλλου, λίγο καιρό μετά στη ζωή της Μανωλίδου μπήκε θριαμβευτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Αλέξανδρος γνώρισε πρώτα τη Ναταλία Γερμανού και μετά την Σοφία Αλιμπέρτη. Το δημοσίευμα, λέει επίσης, ότι η Ευγενία, όταν είχε συμφωνήσει για τον «Πρωινό Καφέ» ήθελε μαζί της τον Αλέξανδρο. Για να δεις ότι το πρώην ζευγάρι έχει καλές σχέσεις.