Η Βανδή μετακομίζει Θεσσαλονίκη!

17.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κίνησε ο Εβραίος και ήταν μέρα Σάββατο»! Κάπως έτσι την έπαθε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία είπε να επιστρέψει (μετά από ένα χρόνο αποχής) στις αθηναϊκές πίστες με δόξες και τιμές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κίνησε ο Εβραίος και ήταν μέρα Σάββατο»! Κάπως έτσι την έπαθε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία είπε να επιστρέψει (μετά από ένα χρόνο αποχής) στις αθηναϊκές πίστες με δόξες και τιμές. Έλα, όμως, που η αοιδός έμπλεξε άσχημα κι εκεί που είπε να την περάσει φέτος... Sugar βρέθηκε στο τέλος χωρίς πίστα, χωρίς κέντρο να στεγάσει το show της. «Δεν έχω κέντρο, δεν έχω ελπίδα, δεν θα με ακούσει κανείς στην Αθήνα».

Η υπόθεση με τα χρωστούμενα ενοίκια στον ιδιοκτήτη του χώρου από τον επιχειρηματία του κέντρου «Sugar» (πρώην Έναστρον), δεν διευθετήθηκε ποτέ και μετά από τόσες αναβολές το σχήμα κατέβασε τίτλους, πριν αρχίσει. Και κάπου εκεί ξεκινάει η περιπέτεια της Δέσποινας, η οποία προσπάθησε μαζί με τους συνεργάτες της να βρουν ένα νέο χώρο στην Αθήνα. Φευ, όμως, ούτε υπόγεια γκαρσονιέρα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα η αοιδός να αναγκαστεί να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Βλέπεις, μόνο εκεί βρήκε ελεύθερο χώρο και συγκεκριμένα την «Πολιτεία», αφού με τον ιδιοκτήτη έχουν άριστες σχέσεις. Τα ενοίκια είναι πληρωμένα; Η ΔΕΗ; Ο ΟΤΕ; Το νερό; Να τα ρωτήσει αυτά, διότι ποτέ δεν ξέρεις. Τέλος πάντων, η Βανδή για ένα μήνα θα εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα, αλλά όπως ακούγεται δεν θα την ακολουθήσουν οι Going Through. Για ποιο λόγο, δεν ξέρουμε. Αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, για την αοιδό. Σημασία έχει που βρήκε κεραμίδι να τραγουδήσει και δεν θα μείνει για δεύτερη χρονιά στο σπίτι της να ζυμώνει ψωμί στον Ντέμη.