Ποια είπε "κουρτινόξυλο" ο Μουρατίδης;

18.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν πίνει (και δε μας δίνει) κάτι τελευταία ο Νίκος Μουρατίδης ή αν έχει στερέψει από έμπνευση, αλλά το μέλος του X Factor από τότε που απέκτησε στήλη σε κυριακάτικη εφημερίδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν πίνει (και δε μας δίνει) κάτι τελευταία ο Νίκος Μουρατίδης ή αν έχει στερέψει από έμπνευση, αλλά το μέλος του X Factor από τότε που απέκτησε στήλη σε κυριακάτικη εφημερίδα έχει τσακωθεί με τη μισή showbiz. Βλέπεις, τα έχει βάλει με πρόσωπα της τηλεόρασης και κυρίως με τις κυρίες αυτής. Κι εννοείται, ότι τα σχόλια του μόνο κολακευτικά δεν είναι. Ωστόσο, δεν μετανιώνει για όσα έχει πει και για του λόγου το αληθές σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις (σε Όμορφο κόσμο και Θέμο Αναστασιάδη) υποστηρίζει τα όσα λέει και γράφει. Ας δούμε τι έχει πει για γνωστά πρόσωπα της τιβί:

Για Σπύρο Χαριτάτο: Αναρωτιέμαι, θα μάθουμε ποτέ τι ξέρει ο Σπάιρους για τον Μουρατίδη, που δε μας το λέει γιατί είναι καλό παιδί; Η κόντρα τους ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν, όταν ο Μουρατίδης άφησε υπονοούμενα για τον Χαριτάτο τον καιρό που δούλευε ως dj στο Αίγιο. Τι λέει τώρα το μέλος X Factor; Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 του χρωστάει ευγνωμοσύνη, επειδή ασχολήθηκε μαζί του κι έγινε έτσι σούπερ σταρ. Επειδή, τον Χαριτάτο τον κόβω λίγο... αχάριστο, δε ζητάει απευθείας από τον ΑΝΤ1 ένα μπόνους; Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Μουρατίδης, έκανε καλό όχι μόνο στον παρουσιαστή, αλλά γενικότερα στο πρωινό του καναλιού.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου: Σιγά μήπως την γλίτωνε η Τατιάνα Στεφανίδου. Αν κι εδώ νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε περισσότερο με αντίδραση. «Δεν με χωνεύεις μία Τατιάνα; Δε σε χωνεύω δύο». Αν ακούσεις κλάματα θα είναι η Στεφανίδου, που έχει βαλαντώσει.

Για την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αν ο Μουρατίδης έχει ξεχασμένο συγγενή στην Αυστραλία και θέλει να τον φέρει πίσω, να πάει στη Νικολούλη. Η Χατζηβασιλείου μετά τον χαρακτηρισμό του «κουρτινόξυλο» και «κακόγουστη» αποκλείεται να τον αφήσει να στείλει πακέτο. Πάντως, με την Βίκυ πρέπει να έχει μεγάλο κόλλημα, αφού και στο «Όλα» επέμενε στην άποψη του. Εδώ, που τα λέμε θα συμφωνήσω μαζί του ότι είναι έντονο το βάψιμο. Αλλά δεν είναι η μόνη παρουσιάστρια που παστώνεται στο ρουζ. Για τις άλλες, γιατί δε λέμε κάτι;