Ο Βόγλης έχασε το σπίτι του λόγω χρεών!

18.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Γιάννης Βόγλης, ο οποίος εξαιτίας χρεών έχασε το σπίτι του. Το προσωπικό δράμα του γνωστού ηθοποιού συνέβη πριν λίγο καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Γιάννης Βόγλης, ο οποίος εξαιτίας χρεών έχασε το σπίτι του. Το προσωπικό δράμα του γνωστού ηθοποιού συνέβη πριν λίγο καιρό, ο ίδιος όμως το κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση.

Το ρίσκο μεγάλο, τα οικονομικά ανοίγματα επίσης μεγάλα και δυστυχώς για εκείνον η παράσταση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Εισπρακτικά πήγε χάλια, με αποτέλεσμα ο Βόγλης να χάσει το σπίτι του, που είχε βάλει ως υποθήκη προκειμένου να εξασφαλίσει τα έξοδα της παράστασης.

Τώρα, έχοντας περίπου περάσει ο εφιάλτης, βγήκε στην τηλεόραση, όπου απλά ανέφερε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως ένα «γεγονός». Διακριτικά, τίμια, χωρίς υπερβολές και υστερίες, που μας έχουν συνηθίσει άλλοι «επώνυμοι». Μάλιστα, αποκάλυψε πώς άλλοι άνθρωποι στη θέση του θα είχαν αυτοκτονήσει, αφού το σπίτι του ήταν οι κόποι μιας ζωής. Πάντως, από τον Οκτώβριο ο αγαπημένος ηθοποιός είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, προσπαθώντας να στηριχτεί ξανά στα πόδια του.