Έρχεται το μωρό για Τουμασάτου - Σταύρου!

18.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου φαίνεται ότι επισκέφθηκε ο πελαργός, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι σε πέντε μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου φαίνεται ότι επισκέφθηκε ο πελαργός, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι σε πέντε μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί. Αν και οι ίδιοι μέχρι στιγμής κρατούν ως «μυστική» την εγκυμοσύνη, έχοντας εκμυστηρευτεί τα ευχάριστα νέα μόνο στους δικούς τους ανθρώπους, υπάρχουν κάποια σημάδια, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Όπως η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού, τα φαρδιά ρούχα που φοράει, αυτή η ηρεμία και γλυκύτητα τέλος πάντων, που βγάζει μία έγκυος γυναίκα. Εξάλλου, από τον περασμένο Σεπτέμβριο ακουγόταν για εγκυμοσύνη της πάλαι ποτέ «Ρεγγίνας». Σε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο της στη Θεσσαλονίκη ο φακός τους «συνέλαβε» στο αεροδρόμιο και με λίγη παρατηρητικότητα παραπάνω υποψιαζόσουν ότι ο πελαργός έχει κάνει την επίσκεψη του.