Κατέβασε την παράσταση η Μπάρμπα

19.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μουντζωμένη είναι φέτος η Βάνα Μπάρμπα, να μου το θυμηθείς. Γιατί, δεν εξηγείται η τόση γκαντεμιά που την δέρνει. Όχι, δεν θα αναφερθώ στην on/off σχέση της με το Νίκο Τσικλακίδη, με τον οποίο έχουν χωρίσει (τις περισσότερες φορές)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μουντζωμένη είναι φέτος η Βάνα Μπάρμπα, να μου το θυμηθείς. Γιατί, δεν εξηγείται η τόση γκαντεμιά που την δέρνει. Όχι, δεν θα αναφερθώ στην on/off σχέση της με το Νίκο Τσικλακίδη, με τον οποίο έχουν χωρίσει (τις περισσότερες φορές) επεισοδιακά και τα έχουν βρει θριαμβευτικά πιο πολλές φορές και από την Σάσα Μπάστα με τον Θοδωρή Λανταβό.

Θα μείνω στα επαγγελματικά της ηθοποιού, η οποία είπε να ανεβάσει φέτος μία πρωτότυπη και προχώ θεατρική παράταση, που θα προκαλέσει ντόρο στη ζωή της πόλης. Στις «Ιστορίες Γυναικών» η Βάνα και η γυναικοπαρέα της (Χριστίνα Παππά, Θεοφανία Παπαθωμά, Δωροθέα Μερκούρη και Ματούλα) θα διηγούνταν τις δικές τους ιστορίες, που σε πολλές περιπτώσεις ήταν προκλητικές. Και σε ένα βαθμό, η Μπάρμπα κατάφερε να γίνει talk of the town με την παράσταση της, αλλά, φευ, με λάθος τρόπο και άσχημο τέλος.

Η παράσταση της διακόπηκε και τώρα η Βάνα προσπαθεί η διακοπή αυτή να μην είναι οριστική. Την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσε τις γυναίκες που της απέμειναν, ότι οι «Ιστορίες» τους δεν θα ανέβουν ξανά στο Dirty Mezzo. Κάτι, που ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό, αφού ήταν γνωστό σε όλους οι κακές σχέσεις της ηθοποιού με τον επιχειρηματία του μαγαζιού. Εξάλλου, η ίδια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για εκείνον καθώς και την ασυμφωνία χαρακτήρων και ότι δεν μπορούσαν με τίποτε να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν.

Και αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Αν και τα χτυπήματα είχαν ξεκινήσει καιρό πριν. Τότε, που οι Παπαθωμά και Μερκούρη αποχώρησαν από την παράσταση. Η Μπάρμπα με τις υπόλοιπες είχαν δηλώσει τότε ότι παραμένουν ενωμένες και θα συνεχίσουν το έργο τους κανονικά. Αλλά, υπολόγιζαν χωρίς τον επιχειρηματία. Τώρα, η Βάνα αναζητεί το νέο χώρο που θα στεγάσει την πολυσυζητημένη παράσταση της. Θα βρει; Γιατί και η Δέσποινα Βανδή, κάπως έτσι την πάτησε και θα πάει Θεσσαλονίκη να τραγουδήσει.