"Η Μπαρμπαρίγου δεν πληρώνεται στον ΑΝΤ1"

23.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς συνεντεύξεις και δηλώσεις τραβούν. Κι, όμως, αγαπημένε μου το παραδέχομαι ότι το δίδυμο μού είχε λείψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς συνεντεύξεις και δηλώσεις τραβούν. Κι, όμως, αγαπημένε μου το παραδέχομαι ότι το δίδυμο μού είχε λείψει, όπως και οι δηλώσεις/αποκαλύψεις που έκαναν κάθε φορά. Έτσι, επέστρεψαν δριμύτεροι και με πολλές αποκαλύψεις. Κράτα σημειώσεις.

Αποκάλυψη 1

«Η Μπαρμπαρίγου δεν πληρώνεται»
Το ακούσαμε και αυτό. Η «εθνική μαγείρισσα» για τις εμφανίσεις της στο «10 με 1 μαζί» δεν παίρνει μία. Και όχι δεν το κάνει για την ψυχή του διδύμου, αλλά για καλό σκοπό, αφού η αμοιβή της (αυτή δηλαδή που θα της έδιναν) πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Όχι, να τα ακούνε αυτό κάποιοι που λένε ότι η Μπαρμπαρίγου ενώ είχε πει ότι δεν θα έκανε φέτος τηλεόραση, πήγε τελικά στον ΑΝΤ1 για τα λεφτά.

Αποκάλυψη 2

«Ο Χαριτάτος δεν τα έχει με την αρχισυντάκτρια του»
Αν και για το θέμα αυτό έχει μιλήσει κι άλλες φορές, ο Σπύρος Χαριτάτος είπε να το πάει άλλη μία και να διαψεύσει ξανά ότι έχει σχέση με τη νεαρή αρχισυντάκτρια του. Οκ, τον πιστεύουμε. Μην το πει ξανά, νισάφι.

Αποκάλυψη 3

«Με τη νέα αμοιβή, το δίδυμο αγοράζει ένα προφιτερόλ παραπάνω»
Η κουβέντα ήρθε στις αμοιβές τους και φαντάζεται κανείς ότι τώρα που κάνουν πρωινό (και μάλιστα σκίζουν), τα μισθά τους θα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Δε λέμε για τρελά νούμερα, διότι έχουμε και μία κρίση στη μέση να αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο, το δίδυμο αποκάλυψε ότι με τα παραπάνω λεφτά που πήραν αγοράζουν ένα προφιτερόλ και μία εξάδα εμφιαλωμένο νερό. Τον μήνα ή τη μέρα; Ε, άμα γίνουν «βασιλιάδες» πού θα πάει.... θα αγοράζουν και το παντεσπάνι τους.

Αποκάλυψη 4

«Ο Σπύρος μετάνιωσε που απάντησε στον Μουρατίδη»
Τώρα, που έχει ανάψει κόντρα Νίκου Μουρατίδη με Ελεονώρα Μελέτη τι νόημα έχει η κόντρα του με τον Χαριτάτο; Από τη στιγμή ειδικά που για να πετάξουν το υπονοούμενο, πάνε την ατάκα μέσω... Λαμίας. Ωστόσο, ο Χαριτάτος δήλωσε ότι δεν έπρεπε να απαντήσει στον Μουρατίδη, δεν έχει πρόβλημα μαζί του κι ευχαρίστως θα τον ήθελε καλεσμένο στην εκπομπή. Επίσης, για τα χρόνια εκείνα, είπε ότι ο Μουρατίδης τον βοήθησε, γνωρίζονταν καλά, αλλά δεν ήταν και κολλητοί. Κοίτα, που τελικά μείναμε με την απορία.... «Τι ξέρει για τον Μουρατίδη και δεν μας λέει, επειδή είναι καλό παιδί». Μήπως, η Μελέτη μπορεί να μας βοηθήσει;