Βανδή: Θα πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ;

26.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ορίστε, εκεί που έχει ξεθυμάνει η κόντρα της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή και ουδείς πια ασχολείται ποια σταρ αντιγράφει ποια, σκάει η φήμη ότι η δεύτερη θα πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ορίστε, εκεί που έχει ξεθυμάνει η κόντρα της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή και ουδείς πια ασχολείται ποια σταρ αντιγράφει ποια, σκάει η φήμη ότι η δεύτερη θα πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ. Και να μην θέλεις να το κάνεις, η σύγκριση έρχεται αυθόρμητα. Μιούζικαλ, όπως εκείνα που ανέβασε η Βίσση; Γιατί, αγαπημένε μου, όλοι θυμόμαστε ότι η πρώτη σταρ της πίστας, που δοκιμάστηκε και στο σανίδι ήτο η «Απόλυτη».

Πρώτα στους «Δαίμονες» και μετά στην «Μάλα», πριν λίγα χρόνια. Βέβαια και η Βανδή την έχει την προϋπηρεσία της στην υποκριτική, αφού το 1999 είχε κάνει ένα γκεστ στους «Δύο Ξένους». Και μάλιστα πολύ πετυχημένο. Και το πέρασμα αυτό φαίνεται ότι ήτο η αφορμή για το συγγραφικό δίδυμο της εν λόγω σειράς, Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου να της κάνουν την πρόταση.

Πριν λίγες μέρες, οι τρεις τους (που διατηρούν φιλικές σχέσεις) συναντήθηκαν σε καφέ στο Κολωνάκι, όπου οι συγγραφείς εξήγησαν στην Δέσποινα ότι την θέλουν πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ που θα ανεβάσουν τον Δεκέμβριο του 2010. Η αοιδός μία έκπληξη την ένιωσε, διότι δεν πρέπει να περίμενε και η ίδια τέτοια πρόταση. Της άρεσε, όμως, η ιδέα και έχει όλο το χρόνο μπροστά της να σκεφτεί και να αποφασίσει. Εξάλλου, αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν στην «Πολιτεία» στις 11 Δεκεμβρίου. Και ναι μαζί της θα είναι κανονικά οι Going Through.