X Factor: Οι... παρενέργειες της νέας γρίπης!

30.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις προηγούμενες εβδομάδες στο X Factor με το ζόρι έβγαιναν τα Live κι ας είναι καλά οι... βόμβες του φαρσέρ. Το παιγνίδι με τις πλάκες τελείωσε και τώρα που οι άνθρωποι του παιγνιδιού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις προηγούμενες εβδομάδες στο X Factor με το ζόρι έβγαιναν τα Live κι ας είναι καλά οι... βόμβες του φαρσέρ. Το παιγνίδι με τις πλάκες τελείωσε και τώρα που οι άνθρωποι του παιγνιδιού δεν έχουν κάποιον φαρσέρ, φροντίζουν να βάζουν οι ίδιοι «βόμβες». Φαίνεται τις συνήθισε ο οργανισμός τους και δεν μπορούν διαφορετικά. Στο τελευταίο Live, όμως, έγινε ο μεγάλος χαμός ενώ δεν ξέρουμε αν η νέα γρίπη έχει προκαλέσει αλλού μεγαλύτερο πανικό.

Όπως είχαμε μάθει από το πρωί της ίδιας μέρας, τέσσερις παίκτες είχαν προσβληθεί από τη νέα γρίπη, εκ των οποίων ο ένας (δηλαδή ο Χοβίγκ) είχαν αναρρώσει. Το είχαμε ακούσει αυτό και από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος στο «10 με 1 Μαζί» επιβεβαίωσε τη φήμη, θέλοντας να μάθει πώς πηγαίνει η υγεία του Χοβίγκ, ενώ δεν ήξερε αν το live θα γινόταν τελικά εξαιτίας των απωλειών. Εσύ να κρατήσεις, ότι ο Θεοφάνους ήξερε για την ασθένεια του Χοβιγκ.

Και συνεχίζω. Τελικά, το live έγινε, ο Χοβίγκ ήταν εκεί, αφού οι γιατροί πoυ τον εξέτασαν θεώρησαν ότι έχει αναρρώσει και δεν είναι σε θέση να κολλήσει άλλους. Οι υπόλοιποι τρεις (δύο μέλη από τις 360 Μοίρες και η Ελένη) δεν ήταν εκεί, αφού τους απαγορεύτηκε να έρθουν σε επαφή με τους υπόλοιπους. Το σόου ξεκίνησε, οι παίκτες τραγούδησαν, οι κριτές ήταν καλά και ο Χοβίγκ εμφανίσθηκε κανονικά στην πίστα, αποσπώντας τα εύσημα της επιτροπής. Μαζί και του Θεοφάνους, ο οποίος επισήμανε ότι ο παίκτης ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα και με μόνο δύο πρόβες το πρωί της Παρασκευής έβγαλε το τραγούδι.

Η ώρα της κρίσης έφθασε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Pale faces και η Ελευθερία. Στη σκηνή με τους υπόλοιπους δεν εμφανίσθηκε ο Θεοφάνους και μάταια τον έψαχνε ο Ρουβάς. Οι υπόλοιποι τρεις ψήφισαν και αποφάσισαν να φύγει η παίκτρια του συνθέτη. Όλοι, όμως, συμφώνησαν ότι ήταν άδικο αυτό που γινόταν, αφού έλειπαν παίκτες και αναγκαστικά αποχωρούν καλοί τραγουδιστές. Ο Sakis συγκινημένος ζήτησε από την Ελευθερία να εμφανισθεί μαζί του στο κλαμπ που θα τραγουδήσει και ο Θεοφάνους σκάει μύτη στη σκηνή σαν το αερικό. Όπου παίρνει το μικρόφωνο και τα χώνει στην παραγωγή, επειδή δεν ακύρωσαν το Live, ενώ πέταξε και το καρφί του: «Νόμιζα ότι παίζαμε έντιμα».

Ωστόσο, τα καλύτερα ο συνθέτης μας τα κρατούσε για αργότερα. Την επόμενη κιόλας μέρα έστειλε επιστολή - βόμβα (λες να ήταν αυτός ο φαρσέρ; Τέτοια αδυναμία στις βόμβες...) σε Γιώργο Λεβέντη και Κατερίνα Γκαγκάκη, όπου μεταξύ άλλων έλεγε... «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα νούμερα της τηλεθέασης και όχι αν η Ελένη ή ο Χοβιγκ ήταν θετικός στη νέα γρίπη και περιφερόταν στα καμαρίνια. Μάλιστα, ήταν στο ίδιο καμαρίνι με εμένα κι από εκείνον έμαθα ότι είναι άρρωστος. Να παρακαλάνε κάποιοι να μην κολλήσω τα παιδιά μου ή την έγκυο γυναίκα μου»

Μια χαρά τα λέει ο Θεοφάνους κι έχει δίκιο να ανησυχεί. Όμως, οι απορίες μας εύλογες.... πώς γίνεται να έμαθε από τον Χοβιγκ ότι είναι άρρωστος μέσα στο καμαρίνι, όταν το πρωί της ίδιας μέρας αποκάλυπτε την περιπέτεια του νεαρού παίκτη; Πώς γίνεται, ο Ρουβάς να κυκλοφορούσε με μάσκα στα παρασκήνια επειδή φοβόταν μήπως κολλήσει κι έχει μικρό παιδί και ο Θεοφάνους να το έμαθε στο άσχετο; Πώς γίνεται να ξέρουν όλοι για τον Χοβίγκ και να μην ξέρει ο Θεοφάνους; Κι αφού δεν ήξερε, γιατί στο Live είπε ότι τραγούδησε τέλεια κι ας ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα;;; Δεν κολλάνε όλα αυτά, έτσι δεν είναι;