Φεύγει ο Ευαγγελάτος από το δελτίο του ΑΝΤ1;

30.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και οι σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1 από πέρυσι φαινόταν ότι έμπαζαν σε πολλά σημεία. Μετά από μία φάση αγωνίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και οι σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1 από πέρυσι φαινόταν ότι έμπαζαν σε πολλά σημεία. Μετά από μία φάση αγωνίας «θα ανανεώσει, δεν θα ανανεώσει ο Ευαγγελάτος» και αφού ανανέωσε με το κανάλι, εκεί που είπαμε ότι ηρεμήσαμε από αυτή την ιστορία, άνοιξε ένα δεύτερο κεφάλαιο. Και μία νέα φάση αγωνίας: «Τι συμβαίνει με ΑΝΤ1 και Ευαγγελάτο; Είναι πράγματι σε οριακό σημείο οι σχέσεις τους»;

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το δελτίο από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα που μιλάμε γνωρίζει χαμηλά νούμερα. Όσο και αν το παλεύει ο Ευαγγελάτος, ο κόσμος δε δείχνει ενδιαφέρον για τις ειδήσεις του ΑΝΤ1, όπως τον παλιό καλό καιρό. Ακόμη και στην προεκλογική περίοδο, αλλά και με τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία οι τηλεθεατές προτίμησαν τα αντίπαλα κανάλια για την ενημέρωση τους. Πολλοί λένε ότι το δελτίο έχει χάσει το στυλ του και ο Ευαγγελάτος τη φόρμα του.

Οι φήμες πολλές, ενώ τον τελευταίο καιρό οργιάζουν και θέλουν τις σχέσεις των δύο πλευρών σε οριακό σημείο. Οι τηλεκριτικοί υπαινίσσονται ότι ο άνκορμαν αποχωρεί από το κανάλι (κάποιοι του δίνουν προθεσμία μέχρι και 15 μέρες) και ως κερασάκι στην πικρή τούρτα τω σχέσεων τους (τς τς) λένε ότι στάθηκε το νέο site του Ευαγγελάτου. Ο ΑΝΤ1 λένε δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση και όπως λέει ο λαός... "ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος"! Σίγουρο στην ιστορία θεωρούμε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Λάτσιου «είναι φανερό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε ένα θέμα με το δελτίο ειδήσεων. Δεν έχει την ανταπόκριση που θα θέλαμε, εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι μπορεί να διορθωθεί» ήρθε απλά να επιβεβαιώσει όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία. Ο, τι κι αν ισχύει, σύντομα θα δείξει. Προς το παρόν, από το κανάλι του Αμαρουσίου βγαίνει η εικόνα ότι γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων και συζητήσεις επί συζητήσεων, ώστε να βρεθεί μία λύση για τα νούμερα. Και για αρχή, ψάχνουν να βρουν ξανά μία ταυτότητα για αυτό, αφού πιστεύουν ότι δεν υπάρχει... Πάντως, έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε και τη γνώμη του Ευαγγελάτου πάνω στο θέμα.