Ψήνεται συνεργασία Ελένης - Mega!

30.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη στον γιο της, Άγγελο είναι γνωστή με την ίδια να αποκαλύπτει με κάθε ευκαιρία ότι θα γίνει κακιά πεθερά. Αυτή τη δήλωση πρέπει να άκουσαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη στον γιο της, Άγγελο είναι γνωστή με την ίδια να αποκαλύπτει με κάθε ευκαιρία ότι θα γίνει κακιά πεθερά. Αυτή τη δήλωση πρέπει να άκουσαν οι άνθρωποι του Mega και είπαν να της κάνουν μία ανατρεπτική πρόταση... να γίνει μία από τις θανάσιμες πεθερές.

Θα περίμενε κανείς ότι μία ενδεχόμενη συνεργασία της Μενεγάκη με το Mega θα ήταν για το πρωινό του καναλιού, που είναι γεγονός ότι φέτος ζει δύσκολες στιγμές. Την πρόταση να κάνει γκεστ στο μακροβιότερο σήριαλ του σταθμού δεν την περίμενε κανείς. Πόσο μάλιστα η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

Πάντως, της Ελένης φαίνεται ότι καλάρεσε η ιδέα να γίνει κακιά πεθερά και όπως λέγεται απάντησε θετικά. Ωστόσο, πριν προχωρήσει η συνεργασία πρέπει να δώσει το οκ ο Alpha. Άμα το δώσει, τότε αγαπημένε μου θα δούμε Ελενίτσα σε ρόλο πεθεράς. Α, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μενεγάκη ασχολείται με την υποκριτική. Στο παρελθόν (και τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στον πάλαι ποτέ «Πρωινό Καφέ») είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Κώστα Καρρά στο «Πάτερ Ημών».