Το πάρτι της Βανδή

06.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, με το δεξί μπήκε η νέα εβδομάδα, καθώς βράδυ τσαγκαροδευτέρας είχαμε ένα glamour πάρτι. Αυτό της Δέσποινας Βανδή στο Central του Κολωνακίου, η οποία μαζί με την εταιρεία της τη Heaven μάζεψαν φίλους, γνωστούς και...μαϊντανούς προκειμένου να γιορτάσουν την τετραπλή πλατίνα του cd της αοιδού, "Γεια".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με το δεξί μπήκε η νέα εβδομάδα, καθώς βράδυ Τσαγκαροδευτέρας είχαμε ένα glamour πάρτι. Αυτό της Δέσποινας Βανδή στο Central του Κολωνακίου, η οποία μαζί με την εταιρεία της, τη Heaven, μάζεψαν φίλους, γνωστούς και ... μαϊντανούς προκειμένου να γιορτάσουν την τετραπλή πλατινένια επιτυχία που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής το cd της αοιδού, "Γεια". Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν άπαντες θετικά καθώς Δευτέρα βράδυ που όλα τα θέατρα και πίστες είναι κλειστά, δεν είχαν που αλλού καλύτερα να πάνε.

Βέβαια, υπήρχαν και κάποιοι που παραβρέθηκαν στη γιορτή, επειδή ήθελαν από καρδίας να μοιραστούν τη χαρά με τη Δέσποινα. Ένας εξ' αυτών είναι ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ανταπέδωσε το πέρασμα που έκανε στο δικό του πάρτι η Βανδή, με την οποία όπως δήλωσε θέλει να ξανασυνεργαστεί. "Τώρα που τη βρήκα σιγά μην τη χάσω" είπε ο καλλιτέχνης και από δίπλα η Δέσποινα με ένα χαμόγελο Oulodent σκεφτόταν "Ναι, δέσε με να μη σου φύγω". Το "παρών" έδωσαν ακόμη ο Φοίβος με τη Ναταλία Γερμανού (δημιουργοί του δίσκου), ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, του οποίου η παρουσία εξέπληξε καθώς πιο πολλές πιθανότητες έδιναν στην περίπτωση να τον δουν σε πάρτι της Νένας Βενετσάνου στο φουαγιέ του Μεγάρου, παρά τώρα.

Εκεί ήταν ακόμη ο Πρόδρομος, η Αγνή και ο Χρήστος του Big, τους οποίους ως φαίνεται η αοιδός έχει σε μεγάλη εκτίμηση και σε μία τόσο προσωπική στιγμή τους ήθελε δίπλα της. Αυτοί, κατασυγκινημένοι έσπευσαν στο πάρτι, ενώ δεν μοίρασαν αυτόγραφα, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη Βανδή. Μοναδικός απών ήταν ο Ντέμης, ο οποίος - όπως δήλωσε η καλή του - έχει αγώνες και πρέπει να κοιμάται νωρίς. Αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νικολαϊδης το βράδυ εκείνο κοιμήθηκε στις 2 τα ξημερώματα επειδή έβλεπε την 16η επανάληψη της "Ανατομίας ενός εγκλήματος". Ωστόσο, μη νομίζεις τα φλας και πάλι άναψαν κι άστραψαν πάνω στο Δεσποινάκι, το οποίο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το φόρεμα της. Ήταν ένα ασύμμετρο, σκισμένο που από πάνω το κάλυπταν κάτι λωρίδες σαν τα δεσμά που έβαζαν στους κατάδικους στις φυλακές Αλκατράζ, το οποίο άφηνε μισό ακάλυπτα αρκετά επίμαχα σημεία. Είναι, δε, γεγονός ότι όλοι οι άνδρες που παραβρέθηκαν εκεί της έδωσαν συγχαρητήρια ίσαμε χίλιες φορές, ενώ αυτή τους ανταπέδιδε με φιλιά και χαμόγελα.