Έξαλλος με την πρώην του ο Βαλάντης!

07.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποτε ο Βαλάντης... «σε ένα χαρτάκι έγραψε σε σκέφτομαι, δεν έχω πού να πάω, γιατί ακόμα, ακόμα σ αγαπάω». Τώρα ο αοιδός δεν γράφει σε χαρτάκι, αλλά πηγαίνει από εκπομπή σε εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποτε ο Βαλάντης... «σε ένα χαρτάκι έγραψε σε σκέφτομαι, δεν έχω πού να πάω, γιατί ακόμα, ακόμα σ αγαπάω». Τώρα ο αοιδός δεν γράφει σε χαρτάκι, αλλά πηγαίνει από εκπομπή σε εκπομπή και κατηγορεί την πρώην σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, Έλενα Γκρέκου ότι κρατάει το γιο του μακριά από εκείνο, αφού ο μικρός ζει στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς της.

Έξαλλος, αγαπημένε μου, πολύ έξαλλος είναι ο αοιδός, ο οποίος δεν αποκλείει να κινηθεί νομικά, αν δει ανεξέλεγκτα πράγματα. Άλλωστε, όπως αποκαλύπτει, το παιδί του μεγαλώνει με έναν άρρωστο παππού και μία μεγάλη σε ηλικία γιαγιά, ενώ η μητέρα του το έχει εγκαταλείψει για να κάνει καριέρα στην Αθήνα. Έλα, μην ξεροβήχεις.

Όπως κατάλαβα, ο Βαλάντης (καιρό είχαμε να τον δούμε και πάλι καλά που υπάρχουν και τα προβλήματα με την πρώην του, γιατί είχα ξεχάσει τη φάτσα του) είναι διατεθειμένος να φθάσει στα άκρα την ιστορία. Ακόμη και να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού του. Εξάλλου, όπως μας πληροφόρησε, ο ίδιος έχει μία ήρεμη και γαλήνια προσωπική ζωή, αφού είναι παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια με την Κατερίνα, ο γάμος τους είναι καλός και σωστός, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί για την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού.