Γιατί η Γκρέι είναι με την Μαλλιωτάκη; Οι βαριές κατηγορίες για Ηλιάδη!

09.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Ποπάρα η Μαλλιωτάκη τώρα δικαιώνεται! Έναν αναπάντεχο σύμμαχο βρήκε και αυτός δεν είναι άλλος από τη γιαγιά της Αγγελικής Ηλιάδη, Καίτη Γκρέι. Και δεν μένει, να πάρει το μέρος της και η ίδια η Ηλιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Ποπάρα η Μαλλιωτάκη τώρα δικαιώνεται! Έναν αναπάντεχο σύμμαχο βρήκε και αυτός δεν είναι άλλος από τη γιαγιά της Αγγελικής Ηλιάδη, Καίτη Γκρέι. Και δεν μένει, να πάρει το μέρος της και η ίδια η Ηλιάδη και να λάβει τέλος η κολομβιανή σαπουνόπερα που ζούμε εδώ και ένα χρόνο. Από τότε δηλαδή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Λαζαρίδης. Όχι ότι πριν το θάνατο του δε ζούσαμε μεγάλες στιγμές. Απλά, τώρα έχει πάρει από ένα ρόλο όλο το σόι κι έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Στο τελευταίο επεισόδιο η Καίτη Γκρέι απαντάει στην αγωγή της Ηλιάδη στον πατέρα της και στα όσα απίστευτα τον κατηγορεί. «Είναι γαϊδούρα. Κατηγορεί τον πατέρα της, ο οποίος βασανίστηκε να την κάνει αυτό που είναι. Είναι ντροπή στη κατάσταση που βρίσκεται ο πατέρας της». Αυτά είπε ωρυόμενη η γιαγιά Γκρέι στην «Πρωινή Μελέτη» κι εσύ που είσαι φαν της σαπουνόπερας (ούτε με τα «Μυστικά της Εδέμ» τέτοιο κόλλημα) απορείς με τη φαντασία του σεναριογράφου. Πώς γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα η γιαγιά να παίρνει το μέρος της εγγονής και να λέει ότι έχει δίκιο στην ιστορία με τον πατέρα της και ότι εκείνος είναι άκαρδος και τώρα να την βρίζει; (Η Ακρίτα πάντως τέτοιες κωλοτούμπες δεν τις κάνει).

Και δε σταματάει εδώ η Γκρέι, η οποία μεταξύ άλλων κατηγορεί την Ηλιάδη ότι έχει κάνει πέρα τους πάντες. Την ίδια, τους γονείς του Μπάμπη τους οποίους θεωρεί μπας κλας, την οικογένεια της. Την κατηγορεί, επίσης, ότι άφηνε το παιδί της να περπατάει ξυπόλητο στα μάρμαρα (ε και; Στα αγκάθια θα ήταν το πρόβλημα) και εκείνη (η γιαγιά) πήγε και της πήρε χαλιά να στρώσει το σπίτι. Καλά και η Ηλιάδη (σε περίπτωση που είχε έξοδα) δεν αγόραζε δυο χαλιά από τη λαϊκή; Πενήντα ευρώ τα έχουν. Τι άλλο είπε; Ότι την χρησιμοποίησε και την ξέχασε. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν την πήρε στη γιορτή της.

Αλλά το καλό μάς το άφησε για το τέλος. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται όταν η γιαγιά Γκρέι παίρνει ανοικτά το μέρος της Πόπης Μαλλιωτάκη. «Αν μια άλλη γυναίκα σού έπαιρνε τον άντρα, τι θα έκανες; Δεν είχε χωρίσει με την Πόπη και μπήκε στη μέση η Αγγελική». Ξέρω, ξέρω. Τώρα εσύ απορείς πώς άλλαξε γνώμη η γιαγιά, όταν λίγο καιρό πριν ήταν η πιο φανατική υποστηρίκτρια του έρωτα Λαζαρίδη - Ηλιάδη. Δεν έβλεπε τότε ότι η εγγονή της ήτο «αντροχωρίστρα». Αγαπημένε μου, είπαμε, παρακολουθούμε μία κολομβιανή σαπουνόπερα!