Σε ποιο διάσημο ζεύγος άσκησε βέτο η Βίσση;

11.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για τη σχέση του Χρήστου Ψωμόπουλου με την Τζούλια Αλεξανδράτου ξέρουμε. Θυμίζει το γνωστό «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», αφού το ζευγάρι σήμερα είναι μαζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για τη σχέση του Χρήστου Ψωμόπουλου με την Τζούλια Αλεξανδράτου ξέρουμε. Θυμίζει το γνωστό «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», αφού το ζευγάρι σήμερα είναι μαζί και αύριο χώρια. Τη σχέση του Χρήστου Ψωμόπουλου με την Άννα Βίσση, επίσης, την ξέρουμε... είναι καλοί φίλοι μετά το χωρισμό τους και ο ένας για τον άλλον έχει να πει μόνο καλά λόγια. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως και μάθαμε από ένα δημοσίευμα του Ciao, είναι η σχέση της «Απόλυτης» με την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Η Βίσση ούτε που θέλει να ακούει για εκείνη κι ας μην έχει υπάρξει μεταξύ τους κάποιο επεισόδιο. Απλά, ακούει αριστερά δεξιά για τα καμώματα της, με αποτέλεσμα η «Απόλυτη» να μη θέλει να ασχοληθεί μαζί της. Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, η Βίσση το προχώρησε περισσότερο, ασκώντας βέτο στο ζεύγος Ψωμόπουλου - Αλεξανδράτου. Ζήτησε, δηλαδή, από τους ανθρώπους του μαγαζιού να τους απαγορευτεί η είσοδος στο «Αθηνών Αρένα».

Μάλιστα, το σχέδιο μπήκε ήδη σε εφαρμογή και όπως λέει το δημοσίευμα, τέσσερις φορές πήρε τηλέφωνο ο Ψωμόπουλος για πρώτο τραπέζι πίστα και πάντα του έλεγαν ότι δεν υπήρχε. Τώρα θα αναρωτιέσαι εσύ, γιατί η Αννούλα δεν τους θέλει στο μαγαζί. «Μήπως ζηλεύει»; Όχι. Εξάλλου, μία «Απόλυτη» δε ζηλεύει ποτέ και δη μία Τζούλια. Απλά, έχει μάθει για τα καμώματα της σε όποιο κέντρο πηγαίνει (ειδικά το σκηνικό με την Άντζελα Δημητρίου, όπου η νεαρή ή έκλεινε τα αυτιά της όταν τραγουδούσε η «Λαίδη») και δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία και η ίδια. Μία επίσκεψη της Αλεξανδράτου στο μαγαζί, να συνοδευτεί από... παρατράγουδα!