Παρ' ολίγον θύμα βιασμού η Ελίνα

12.02.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, μεγάλη λαχτάρα βρήκε την Ελίνα Πριάκου του Big Βrother, καθώς κύπριος επιχειρηματίας απεπειράθη να την... βιάσει! Ω ναι, γλυκέ μου φίλε, αυτό που άκουσες! Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε στην Κύπρο η γνωστή και μη εξαιρετέα Ελίνα, η οποία και μόνο στη σκέψη του συμβάντος, ταράζεται!
Αγαπημένε μου Θανούλη,


μεγάλη λαχτάρα βρήκε την Ελίνα Πριάκου του Big Βrother, καθώς κύπριος επιχειρηματίας απεπειράθη να την... βιάσει! Ω ναι, γλυκέ μου φίλε, αυτό που άκουσες! Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε στην Κύπρο η γνωστή και μη εξαιρετέα Ελίνα, η οποία και μόνο στη σκέψη του συμβάντος, ταράζεται! 'Ακου όμως πως έχει το πράγμα:

Η Ελίνα, που λες, μαζί με τον Ντίνο και την Κατερίνα, προσκλήθηκε στην Κύπρο, για να εμφανιστεί με τα παιδιά ως guest σε γνωστό club. Ενθουσιασμένοι δέχτηκαν την πρόταση και πήγαν στο όμορφο νησί. Η εμφάνιση στο κλαμπ ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη και τα τρία παιδιά επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Ενώ, λοιπόν, η Βολιώτισσα ετοιμαζόταν για να κοιμηθεί, χτύπησε το τηλέφωνό της. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η ρεσεψιονίστ, η οποία της είπε ότι κάποιος είχε φέρει γι' αυτήν μια ανθοδέσμη.

Ρομαντική καθώς είναι, η Ελίνα προσφέρθηκε να παραλάβει αμέσως τα λουλούδια, ζητώντας να της τα φέρουν στο δωμάτιό της, νομίζοντας όμως ότι θα έβλεπε μπροστά της τον ανθοπώλη ή κάποιον υπάλληλο του ξενοδοχείου. Ανοίγοντας όμως την πόρτα, αντίκρυσε έναν κύπριο επιχειρηματία, τον οποίο είχε γνωρίσει την προηγούμενη μέρα, μέσω κοινής παρέας.

Πριν καλά καλά προλάβει να συνειδητοποιήσει ποιος ήταν, ο επιχειρηματίας είχε εισβάλει στο δωμάτιό της, ''τύφλα'' από το ποτό. Η Ελίνα προσπάθησε να απομακρυνθεί, να φωνάξει κάποια βοήθεια, όμως αμέσως ο... ευγενέστατος κύριος της χίμιξε και προσπάθησε να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει...

'Εντρομη η νεαρή κοπέλα κατάφερε μετά από πολλή προσπάθεια να τον απωθήσει με χτυπήματα (καθότι και αθλήτρια), αφού πέρασε ένα από τα μεγαλύτερα σοκ της ζωής της. Το ξενοδοχείο κινητοποιήθηκε αμέσως και τελικά όλα έβησαν καλώς και αποτελούν μια κακή παρελθούσα στιγμή για την γλυκιά Βολιώτισσα.

Πάντως, όπως δήλωσαν την επόμενη μέρα ο Ντίνος και η Κατερίνα, εκείνοι δεν άκουσαν ούτε κατάλαβαν τίποτα, ενώ φαίνεται ότι ο κύπριος επιχειρηματίας είχε αρχικό σκοπό να βιάσει την Κατερίνα. Η Ελίνα, πάντως, δεν θέλησε να δώσει επέκταση στο θέμα και αποφάσισε να μην κάνει μήνυση, μόνο και μόνο γιατί ο... κύριος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε είναι, ότι δεν είναι κακό να είσαι καταδεκτικός και ευγενικός, όμως καλό είναι να κρατάς και μια πισινή, μην αφήνεις τον οποιονδήποτε να μπαίνει στο δωμάτιό σου... 'Οσο για το ξενοδοχείο, βρίσκω απαράδεκτο να αφήνουν έναν άγνωστο, χωρίς την άδεια της ενδιαφερομένης, να ανεβαίνει στα δωμάτια! Εκτός και αν σκότωσε τον ανθοπώλη στο δρόμο...