Ραμόνα: Την εγκατέλειψε η μητέρα της. Γιατί αποχώρησε;

16.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν θυμάμαι άλλη αποχώρηση από ριάλιτι να προκάλεσε τέτοιο ντόρο και διχογνωμία στο κοινό, όπως αυτή της Ραμόνα στο «Next Top Model». Η 22χρονη παίκτρια έφυγε την περασμένη Δευτέρα, επειδή στο δίλημμα (που έθεσε εκείνη) «Οικογένεια ή καριέρα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν θυμάμαι άλλη αποχώρηση από ριάλιτι να προκάλεσε τέτοιο ντόρο και διχογνωμία στο κοινό, όπως αυτή της Ραμόνα στο «Next Top Model». Η 22χρονη παίκτρια έφυγε την περασμένη Δευτέρα, επειδή στο δίλημμα (που έθεσε εκείνη) «Οικογένεια ή καριέρα» διάλεξε το πρώτο. Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν άμεση, η οποία με ειρωνικό ύφος έλεγε στην παίκτρια ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μία κοπέλα 22 χρονών έχει τέτοιο άγχος για γάμο, λες και την πήραν τα χρόνια. «Δεν είσαι δα και 30 χρονών να αγχώνεσαι» της είπε και ενημερώνουμε τη φίλτατη Βίκυ που βρίσκεται επίσης στην ηλικία των 30 ότι δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια σε αυτή την ηλικία, μια χαρά χαλαρές είμαστε.

Εξάλλου, το δίλημμα αυτό δεν πηγαίνει βάσει ηλικίας. Το αντιμετωπίζουμε (όχι όλοι) σε διάφορες στιγμές της ζωής μας. Και είναι πολύ τρυφερό μία νέα κοπέλα να παίρνει σοβαρά το θέμα της οικογένειας και να μη θυσιάζει τα πάντα για την καριέρα. Αυτής της άποψης ήταν ο Χάρης Χριστόπουλος. Τέλος πάντων, τις δύο αυτές απόψεις ασπάστηκε το τηλεοπτικό κοινό, που χωρίστηκε στα δύο και βάλθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «καριέρα ή γάμος». Άλλοι αποθέωσαν την Ραμόνα και άλλοι την χαρακτήρισαν ως μία «ανασφαλή» κοπέλα που μόνο τον γάμο σκέφτεται.

Την αποστομωτική απάντηση σε αυτό δίνει η ίδια η παίκτρια, η οποία ήταν καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου. Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τη μητέρα της που την εγκατέλειψε όταν ήταν 7 χρονών και τη θεία της που την μεγάλωσε σαν παιδί της. Για την αγάπη που πήρε από την «νέα» της οικογένεια και για τη σχέση της με τον Χρήστο, που μετράει τρία χρόνια. Εκείνος ήταν μαζί της στο στούντιο, όπου και οι δύο αρνήθηκαν ότι αποχώρησε επειδή της το ζήτησε ο ίδιος. Ήταν δική της απόφαση, επειδή η Ραμόνα δεν άντεχε άλλο μέσα στο παιγνίδι. Εξάλλου, είπε ότι το μόντελινγκ θα το συνεχίσει, με τη στήριξη του Χρήστου.

Υ.Γ. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής εκείνος της κρατούσε σφιχτά το χέρι. Και χωρίς να θέλω να φανώ σαχλό-ρομαντική (που δεν είναι καθόλου του στυλ μου) η εικόνα των δύο νέων παιδιών ήταν η τρίτη άποψη στο θέμα... Καριέρα και οικογένεια μπορούν να συνδυαστούν!