Κοινή έξοδος Πάριου - Παλαιολόγου!

20.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες και κάτι χρειάστηκε να περάσουν, προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Να δούμε κι εμείς το ζευγάρι, να καμαρώσουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες και κάτι χρειάστηκε να περάσουν, προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Να δούμε κι εμείς το ζευγάρι, να καμαρώσουμε το ταίριασμα και τον έρωτα τους. Επειδή, όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο, το ζευγάρι έκρινε πως τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να έχουν το άγχος των φωτογράφων.

Μη φανταστείς, βέβαια, ότι ο Πάριος πήρε την καλή του και πήγαν σε κάποιο πάρτι ή πρεμιέρα κι έπαιρναν πόζες, όπου έβλεπαν φωτογράφους. Το αντίθετο. Η Αλεξάνδρα επισκέφθηκε τον αοιδό στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες (ο Πάριος τραγουδά αυτή την περίοδο στη συμπρωτεύουσα) και στη μόνη τους έξοδο στην πόλη, έπεσαν πάνω σε φωτογράφους.

Το ζευγάρι πήγε στα μπουζούκια μαζί με φίλους κι εκεί εντελώς τυχαία συνάντησαν τον Αντώνη Ρέμο. Όλοι έγιναν μία παρέα κι έμειναν στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα φλας άπαξ και είδαν Πάριο - Παλαιολόγου άστραψαν και βρόντηξαν με τον Πάριο να είναι ολίγον τι αμήχανος, μιας και ήθελε να προστατέψει την αγαπημένη του. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές και οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους κι ας είχαν μπάστακες πάνω από το κεφάλι τους, τους φωτογράφους.