Γιατί δεν θα πάει Γιουροβίζιον η Γερμανού;

18.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τσάμπα χαρά πήρε τελικά η Ναταλία Γερμανού, αφού τα σχέδια της να είναι η φετινή παρουσιάστρια της Γιουροβίζιον, ναυάγησαν. Τι κι αν η συμπαθέστατη παρουσιάστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τσάμπα χαρά πήρε τελικά η Ναταλία Γερμανού, αφού τα σχέδια της να είναι η φετινή παρουσιάστρια της Γιουροβίζιον, ναυάγησαν. Τι κι αν η συμπαθέστατη παρουσιάστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση από τους ανθρώπους της ΕΡΤ; Τα πλάνα άλλαξαν και ας είναι καλά γι αυτό ή άλλη... καλή χαρά που παίρνει από τον Alpha. Τι σημαίνει αυτό; Η Ναταλία θα έπρεπε τελικά να λείψει δύο εβδομάδες για το Όσλο, πράγμα που σημαίνει ότι για δύο σαββατοκύριακά (δηλαδή τέσσερις εκπομπές) δεν θα μπορούσε να είναι στο «Μες στην καλή χαρά».

Κι αυτό, αγαπημένε μου, καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται. Πάει πολύ. Εκτός από αυτό, οι πρόβες για τον ελληνικό τελικό θα της έτρωγαν αρκετό χρόνο και αυτή την περίοδο για την Γερμανού είναι πολύτιμος, αφού έχει επίσης μία καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά και τα γυρίσματα του chart show. Οπότε, η αναγκάστηκε να απορρίψει οριστικά την πρόταση και η ΕΡΤ πλέον ψάχνει για νέους παρουσιαστές. Τι να κάνεις. Τελικά, αυτοί που έλεγαν ότι δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη, έχουν δίκιο.