Στο νοσοκομείο η Ματσούκα

19.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, αυτούς που τη ματιάσανε με τη γλωσσοφαγιά τους ψάχνει να βρει η Δήμητρα Ματσούκα από το κρεβάτι του πόνου. Η γνωστή ηθοποιός από το βράδυ της Παρασκευής νοσηλεύεται στο "Μητέρα" όπου μπήκε εσπευσμένα μετά από έντονους πόνους στην κοιλιά.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Αυτούς που τη ματιάσανε με τη γλωσσοφαγιά τους ψάχνει να βρει η Δήμητρα Ματσούκα από το κρεβάτι του πόνου. Η γνωστή ηθοποιός από το βράδυ της Παρασκευής νοσηλεύεται στο "Μητέρα" όπου μπήκε εσπευσμένα μετά από έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι πρώτες διαγνώσεις έκαναν λόγο για "οξεία σαλπιγγίτιδα" ενώ οι γιατροί τώρα μιλούν για υπερκόπωση. Στο πλευρό της Ματσούκα από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος τυγχάνει συνεργάτης μα πάνω απ' όλα αγαπημένος της ηθοποιού.

Ο Τζώρτζογλου ήταν αυτός που την πήγε στο νοσοκομείο ενώ έφυγε από κοντά της το επόμενο μεσημέρι κι μόνο αφού τον διαβεβαίωσαν οι γιατροί πως η καλή του δεν έχει κάτι το σοβαρό. Δίπλα της είναι και οι γονείς της με τον αδελφό της οι οποίοι όλοι μαζί έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της φρούρησης του δωματίου προκειμένου να μην μπαίνουν σε αυτό διάφοροι παρείσακτοι. Μάλιστα, επειδή ένας θερμόαιμος θαυμαστής της Δήμητρας προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο για να βεβαιωθεί ιδίοις όμμασι ότι το "ίνδαλμά" του είναι καλά στην υγεία του, οι δικοί της άνθρωποι αύξησαν τα μέτρα φρούρησης τοποθετώντας στην είσοδο υπαλλήλους του νοσοκομείου.

Κατά τα άλλα, ο γιατρός της τη συμβουλεύει να ξεκουραστεί κάτι που - από τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο - η ίδια ούτε θέλει να ακούει καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές. Μάλιστα, ζήτησε να δει διάφορους συνεργάτες της προκειμένου να συζητήσουν τα της δουλειάς. Η μέρα που θα πάρει εξιτήριο παραμένει ακόμη άγνωστη ενώ το πρωί της Τρίτης διέρρευσε ότι η Ματσούκα θα έμπαινε στο χειρουργείο. Οι γονείς της πάντως διαψεύδουν τα πάντα.