Δεν χωρίζει η Λόη!

29.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ήθελε την Βάσια Λόη να χωρίζει από τον εφοπλιστή αγαπημένο της, Νίκο Μαδιά. Το άγχος της Λόη για την πορεία της εκπομπής της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ήθελε την Βάσια Λόη να χωρίζει από τον εφοπλιστή αγαπημένο της, Νίκο Μαδιά. Το άγχος της Λόη για την πορεία της εκπομπής της, το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα και το άγχος ήταν (όπως έγραφαν τα δημοσιεύματα) η αιτία το ζευγάρι να χωρίσει. Και να φανταστείς ότι πήγαιναν για γάμο. Αυτό τουλάχιστον ξέραμε και πιστεύαμε.

Με το που έσκασε το πρώτο δημοσίευμα η Λόη βγήκε να το διαψεύσει. «Δεν χωρίζω» έλεγε, αλλά κανείς δεν την πίστευε. Γιατί μεταξύ μας, όσο δεν τους βλέπαμε να κάνουν κοινή εμφάνιση γιατί να την πιστέψουμε. Οπότε, η παρουσιάστρια του Alter είπε να κλείσει τα στόματα όλων με δύο απανωτές εμφανίσεις. Έτσι, όσοι δεν πρόλαβαν να μάθουν ότι το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στον Sakis Ρουβά, σίγουρα έμαθαν ότι λίγες μέρες μετά πήγαν στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Και στις δύο εξόδους όλο το βράδυ ήταν μες στις αγκαλιές και τις τρυφερότητες και πλέον δεν άφηναν κανένα περιθώριο ότι η σχέση τους δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ακόμη και να αντιμετώπιζε (γιατί εδώ που τα λέμε, καμιά φορά όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός) σίγουρα το ζευγάρι τα έχει ξεπεράσει. Τώρα που έχει πέσει περονόσπορος και οι κυρίες της μεσημεριανής ζώνης παντρεύονται η μία μετά την άλλη, μήπως να το ξανασκεφτεί η Βάσια; Άσε, που είναι εγγύηση και ο γάμος συνδυάζει ευτυχία κι επιτυχία (σε νούμερα στην AGB)!!!