Ο Τομ Κρουζ θα φορέσει σιδεράκια

25.02.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, μια παροιμία "αναφέρει πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος". Το ίδιο και το αυτό, λοιπόν, συνέβη στον Τομ Κρούζ, ο οποίος πήγε την κόρη του στον ορθοδοντικό για να βάλει σιδεράκια και βγήκε ο ίδιος με τέτοια.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Μια παροιμία "αναφέρει πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος". Το ίδιο και το αυτό, λοιπόν, συνέβη στον Τομ Κρούζ, ο οποίος πήγε την κόρη του στον ορθοδοντικό για να βάλει σιδεράκια και βγήκε ο ίδιος με τέτοια. Η είδηση που σου αναφέρω είναι αληθινή και μόλις έσκασε το παραμύθι "Ο Κρουζ θα βάλει σιδεράκια" δεν άντεξα και σωριάστηκα από τα γέλια. Φαντάσου τον γόη ηθοποιό να σκάσει χαμόγελο Τζοκόντα, ενώ μόλις έχει φαει πακοτίνια και πατατάκια. Θέαμα άκρως απολαυστικό και σαγηνευτικό.

Ωστόσο, ο Τομ ούτε που σκέφτηκε ότι μπορεί να του συμβεί μια τέτοια περίπτωση, αφενός διότι δεν είναι λάτρης των γαριαδακίων, αφετέρου διότι γι αυτόν προέχει η καλυτέρευση του χαμόγελου του. Αυτό, άλλωστε του είπε και η ορθοδοντικός, η οποία επαγγελματίας ως είναι αμέσως διέγνωσε το πρόβλημα, ότι δηλαδή τα δόντια του είναι ολίγον τι στραβά. Τα σιδεράκια, ο Τομ θα τα κρατήσει ένα χρόνο και προς μεγάλη χαρά των απανταχού θαυμαστριών του, στα γυρίσματα των ταινιών θα τα βγάζει.

Η μόνη δηλαδή τυχερή που θα απολαμβάνει το...σιδηρούν χαμόγελο του ηθοποιού θα είναι η καλή του Πενέλοπε, η οποία ήταν απολύτως σύμφωνη. Μάλιστα, κάθε φορά που έπιανε τον αγαπημένο της ένα άγχος μπας και τον κοροϊδέψουν τα υπόλοιπα παιδιά της γειτονιάς λέγοντας του "Α πως είσαι έτσι", αυτή τον καθησύχαζε με ένα χάδι και μια καλή κουβέντα. "Σώπα καλέ μου και μέχρι να γίνεις γαμπρός θα τα έχεις βγάλει". Σωστά, διάβασες Όλγα μου, ο Τομ θα γίνει γαμπρός στο πλευρό της Πενέλοπε μετά από ένα χρόνο τουλάχιστον καθώς ο πατέρας Κρουθ ούτε που θέλει να ακούει ότι η κόρη του θα παντρευτεί τον Κρουζ. "Αν δεν πειστώ ότι αγαπάει πραγματικά το κορίτσι μου δεν του το δίνω" αναφέρει ο Ισπανός, ο οποίος όπως διαπιστώνεις είναι σκληρός διαπραγματευτής. Ένα...κομμάτι Πενέλοπε έχει, δε μπορεί να το δώσει έτσι στα κουτουρού.