Χατζηγιάννης: παραδέχεται τη σχέση με τη Ζέτα;

07.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τι ήταν πάλι και τούτο με το ειδύλλιο! Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια. Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι ήταν πάλι και τούτο με το ειδύλλιο! Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια. Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Όπως και να το πω έχω την ίδια αγωνία. Τελικά τα παιδιά είναι μαζί ή τσάμπα χάνω τον καιρό μου που με έχει φάει η έννοια τους;

Ο Μιχάλης αφού προφανώς έχει αποκτήσει επίμονο λόξιγκα τελευταία τόσο που τον μελετάνε όλοι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να ανοίξει την καρδιά του στο περιοδικό People και φυσικά δεν άφησε έξω από την κουβέντα τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Για πρώτη φορά ο Χατζηγιάννης παραδέχτηκε ότι παραθέρισε στην Πάρο με το Ζετάκι παρείτσα: "Έκανα διακοπές στην Πάρο με την παρέα μου κι εκείνη με τη δική της. Φυσικό ήταν να συναντηθούμε. Θα ήταν αστείο να κάνουμε σενάρια αντί να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας" .

Και όπως φαίνεται Δημητρούλα μου ο Μιχάλης κράτησε το λόγο του και απόλαυσε μέχρι την τελευταία της σταγόνα την περίοδο των διακοπών του γι’ άυτο και τώρα όταν ερωτήθηκε για τα φλέγοντα προσωπικά του και συγκεκριμένα για την ερωτική του ζωή με άφησε με το στόμα ανοιχτό με την απάντηση: "Πάρα πολύ καλή! Πέρασα πολύ καλά το καλοκαίρι και συνεχίζω να περνάω καλά. Νιώθω αισιόδοξος, πλήρης, δημιουργικός και έτοιμος για όλα". Άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια χρυσό μου; Γιατί το έτοιμος για όλα ένα καμπανάκι όσο να πεις μου το χτύπησε μη σε γελάσω...


Όσο για την παλιά του αγάπη, τη Δέσποινα Ολυμπίου που όσο να πεις έπεσε και το δικό της όνομα στο τραπέζι- χάριν ανταγωνισμού δηλαδή Ζέτας- ο Μιχάλης όταν ρωτήθηκε πώς μαθαίνει όλα όσα γράφονται και η απάντηση του με άφησε και πάλι άφωνη: "Πολλά από αυτά που γράφονται δεν τα μαθαίνω ποτέ. Δεν έχω "υπηρεσία αποδελτίωσης", αλλά μαθαίνω ότι γράφεται όταν τα βλέπω γραμμένα, όταν πετύχω κάτι στην τηλεόραση ή όταν μου μεταφέρουν διάφορες ειδήσεις οι φίλοι και οι συνεργάτες μου. Πολλές φορές νιώθω ότι μιλάνε για κάποιον άλλο, όχι για μένα". Μωρέ για σένα γράφονται που σου λέω! Αχ πάλι σε ένα πέπλο μυστήριο με έχει αφήσει να παλεύω να εξιχνιάσω το μυστηρίου αλλά που θα πάει θα λυγίσει και αυτός και θα παραδεχτεί τον έρωτα του για τη Ζέτα!


Ελένη Αναστασάκη