Ο Νίνο στην αγκαλιά γνωστής επιχειρηματία!

07.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο γνωστός σταρ Νίνο Ξυπολιτάς (κατά κόσμον απλώς Νίνο) φαίνεται πώς έγινε Θεός όχι μόνο για λίγο σύμφωνα με το ομώνυμο άσμα του αλλά για πολύ περισσότερο!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο γνωστός σταρ Νίνο Ξυπολιτάς (κατά κόσμον σκέτο Νίνο) φαίνεται πώς έγινε Θεός όχι μόνο για λίγο σύμφωνα με το ομώνυμο άσμα του αλλά για πολύ περισσότερο! Όπως όλα δείχνουν ο Νίνο ζει τον έρωτα της ζωής του στην αγκαλιά της επιχειρηματία Χρυσή Βαρδινογιάννη (κορούλα του Γιώργου Βαρδινογιάννη) αν και προς μεγάλη μου στεναχώρια το ζεύγος αποφεύγει σαν το έξω από εδώ το λιβάνι, τις δημόσιες εμφανίσεις!


Σου λέει είναι και οι δύο γνωστά πρόσωπα αλλά δε θέλουν να δίνουν λαβές για σχόλια και έτσι επιλέγουν να βρίσκονται στα βόρεια προάστια και να απομονώνονται εκεί έτσι ώστε να χαίρονται με την ησυχία τους τον έρωτα τους!

Σου λέει το κορίτσι μένει με τον αδερφό της στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια Γιώργου και Αγάπης Βαρδινογιάννη και όπως καταλαβαίνεις ο Νίνο έχει γίνει μόνιμος επισκέπτης Εκάλης όπως διαβάζω στο περιοδικό CIAO. Εκεί τα πιτσουνάκια ακούνε μουσική ,διαλέγουν τραγούδια που θα μπορούσε να τραγουδήσει ο αοιδός ή βλέπουν καμία ταινιούλα σφιχταγκαλιασμένοι στο σπίτι! Όχι βέβαια ότι τη "βγάζουν" και μέσα όλη την ώρα αφού κάνουν κολλητή παρέα με της φιλενάδες ης επιχειρηματία και όλο και κάποια ταινιούλα βλέπουν όλοι μαζί παρείτσα.

Όμως το ζεύγος φροντίζει να ξεφεύγει από το άγχος και οι αποδράσεις εκτός Αθήνας δίνουν και παίρνουν. Αφού να φανταστείς τι χαμηλών τόνων παιδιά που είναι προτίμησαν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι με το πλοίο της γραμμής και όχι με κάποιο (αφού έχει διάφορα) από τα πλοία σκάφης που διαθέτει ο μπαμπάκας της Χρυσής. Μωρέ νομίζεις χρυσή την είπαν τυχαία; Χρυση νύφη και Θεός έστω και για λίγο ο Νίνο μια χαρά ταίριαξαν!

Ελένη Αναστασάκη