Η "Λόλα" θα παρουσιάσει τελικά το "Greek Idol"!

19.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το... γιοφύρι της Άρτας να ήταν (που ολημερίς το έχτιζαν το βράδυ γκρεμιζόταν) πιο γρήγορα θα ήταν έτοιμο». Ο λόγος για το «Greek Idol» που τις τελευταίες μέρες μας απασχολεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το... γιοφύρι της Άρτας να ήταν (που ολημερίς το έχτιζαν το βράδυ γκρεμιζόταν) πιο γρήγορα θα ήταν έτοιμο». Ο λόγος για το «Greek Idol» που τις τελευταίες μέρες μας απασχολεί μόνο με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστή και κριτικής επιτροπής. Μόνο η... κουτσή Μαρία δεν πέρασε από την Κάντζα για ένα δοκιμαστικό, διότι όλοι οι υπόλοιποι ένα περασματάκι το έκαναν.

Ειδικά για την παρουσίαση έγινε ο τρελός χαμός. Πολλά ονόματα ακουστήκαν (μέχρι Πέγκυ Ζήνα έπαιξε) και αρκετά πέρασαν από μία οντισιόν, μέχρι να καταλήξουν οριστικά (ουφ) στο πρόσωπο... Άντα Λιβιτσάνου!!! Ντόινγκ. Δηλαδή τόσο καιρό είχαμε ακούσει για τόσους (μέχρι και Ελένη Μενεγάκη με Νίνο ακούσαμε) για να μας πουν στο τέλος ότι θα πάρουν την συμπαθέστατη κατά τα άλλα, «Λόλα»; Δεν είναι λίγο ξενερουά; Οι άλλοι έχουν Sakis Ρουβά και πας εσύ με Λιβιτσάνου;

Θα τρίζουν τα πλατό που κάποτε παλιά είχαν φιλοξενήσει έναν Ανδρέα Μικρούτσικο σε αυτή τη θέση. Η «Λόλα», λοιπόν, είναι η νέα σελίδα που επιχειρεί να αλλάξει στα ριάλιτι ο Alpha. Ο ΑΝΤ1 πάλι (το ξαναλέω) το έκανε με τον Ρουβά. Αλήθεια, η Λιβιτσάνου (δεν της το είχα με τίποτε ότι θα παρουσίαζε ριάλιτι) δεν πρωταγωνιστεί σε σειρά του ΑΝΤ1; Υπάρχει κάποιο... ασυμβίβαστο σε αυτές τις περιπτώσεις ή όχι; Μάλλον όχι.

Τέλος πάντων, η παραγωγή επέλεξε την ηθοποιό επειδή κατέχει από μουσική, αφού με τον σύζυγό της έχουν ένα ροκ γρουπάκι. Μάλιστα, η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το νέο της βήμα και όπως δηλώνει περιμένει να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχουν βρει και τους άλλους δύο κριτές που θα πλαισιώσουν το Νίκο Καρβέλα. Για να δούμε. Γιατί μετά την επιλογή της Λιβιτσάνου, είμαι περίεργη για τα άλλα δυο μέλη.