Έκλεψαν φωτογραφίες της Αλιμπέρτη με Λιαδέλη!

19.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εβδομάδα θρίλερ είναι αυτή που διανύουμε. Αμέ. Μία χωρίζει η Άντζελα Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη, μία κλέβουν το τζιπ της Ναταλίας Γερμανού, αλλά το βρίσκει λίγο πιο κάτω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εβδομάδα θρίλερ είναι αυτή που διανύουμε. Αμέ. Μία χωρίζει η Άντζελα Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη, μία κλέβουν το τζιπ της Ναταλίας Γερμανού, αλλά το βρίσκει λίγο πιο κάτω από το σπίτι της. Και μία κλέβουν φωτογραφίες της Σοφίας Αλιμπέρτη και τις βρίσκει να φιγουράρουν πρώτη μούρη στο Διαδίκτυο και στον Τύπο.

Και να πεις ότι είναι τίποτε άσχετες φωτογραφίες της; Απαθανατίζουν την ίδια με τον «φίλο» της Παναγιώτη Λιαδέλη. Και να λένε μετά όλοι... «Τα έχεις με τον Λιαδέλη; Απόδειξη η φωτό». Γιατί, εδώ που τα λέμε αγαπημένε μου, από μία πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι οι δύο είναι ζευγάρι. Ειδικά, σε εκείνη που η Σοφία τον φιλάει ρουφηχτά στο μάγουλο. Η ίδια επιμένει και λέει ότι είναι φίλοι και το αυτό υποστήριξε στον Φώτη και την Μαρία.

Μάλιστα, ήταν πολύ έξαλλη, διότι δε φθάνει που της έκλεψαν τις φωτογραφίες, τις πήραν τα sites και τα περιοδικά και τις έκαναν.. σημαία ως απόδειξη ότι τα έχει με τον Λιαδέλη. Και μπορεί να λέει αλήθεια, ότι είναι μόνο φίλοι. Αλλά με το μπαρδόν, ποιος θα την πιστέψει όταν δύο εβδομάδες πριν δήλωνε σε περιοδικό: «Ποιος Λιαδέλης»; Και δεν ξέρει κανέναν Λιαδέλη;

Όσο για την κλοπή; Αν κατάλαβα καλά, η Αλιμπέρτη υποστηρίζει ότι κάποιος χάκερ μπήκε, τις έκλεψε και τις έδωσε στη δημοσιότητα. Τα δημοσιεύματα, πάλι, λένε ότι τη βρήκαν στο προφίλ της στο Facebook, όπου εκεί είναι με ψευδώνυμο κι έχει μόνο λίγους και καλούς φίλους. Να την έκανε κανένας φίλος; Μπααα. Από τη στιγμή που ανεβάζεις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, δεν χρειάζεται κάποιος χάκερ να στις κλέψει. Όλο και κάποιος μπορεί να τις ανακαλύψει κάπως. Ε; Κι άμα θέλεις μυστικοπάθεια, αυτές τις φωτογραφίες τις κρατάς για το οικογενειακό άλμπουμ του σπιτιού. Δεν τις ανακατεύεις με την τεχνολογία.