Ο έρωτας γεννήθηκε(;) στο Bar

07.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η αποχώρηση του Γιώργου - Α, ρε τρέλα που κουβαλάω - Νάιδα μπορεί να στεναχώρησε κομμάτι τους υπόλοιπους παίκτες, δεν τα έβαψαν δα και μαύρα. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισαν πως καλό είναι να σκουπίσουν τα δάκρυά τους, να πνίξουν τον πόνο που τους βασανίζει, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν κανονικά. Και το έκαναν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αποχώρηση του Γιώργου - Α, ρε τρέλα που κουβαλάω - Νάιδα μπορεί να στεναχώρησε κομμάτι τους υπόλοιπους παίκτες, δεν τα έβαψαν δα και μαύρα. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισαν πως καλό είναι να σκουπίσουν τα δάκρυά τους, να πνίξουν τον πόνο που τους βασανίζει, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν κανονικά. Άλλωστε, ένας Γιώργος ήταν και πάει.
Οι πρώτοι που συνειδητοποίησαν τη σημασία των άνωθεν ήσαν ο σεφ Δημήτρης, η Σπαρτιάτισσα Παναγιώτα, ο ηλεκτροτεχνίτης Άρης και η μπαργούμαν Σοφία. Οι τέσσερις νέοι ανακάλυψαν ως φαίνεται την τέχνη του έρωτα και από τις πρώτες κιόλας μέρες απομονώθηκαν από το πλήθος. Ο Δημήτρης με τρόπο ευγενικό και αθώο -που πάντα πιάνει σε γυναίκες που θέλουν να προστατεύσουν το αδύναμο αρσενικό- προσέγγισε την Παναγιώτα. Αυτή "τσίμπησε" αμέσως και οι αγκαλιές, τα πειράγματα, το χαμήλωμα της φωνής δίνουν και παίρνουν. Ο ελληνικός λαός ευελπιστεί, το εν λόγω "ζευγάρι" να μην προχωρήσει εμπρός στο δρόμο που χάραξε το πάλαι ποτέ ένδοξο και τιμημένο ζεύγος Δώρα - Χρήστος.

Τα πρώτα σημάδια, πάντως, από τις εκδηλώσεις συμπάθειας είναι ενθαρρυντικά. Αυτός, καταπονημένος από το μαγείρεμα της ημέρας έγειρε στους εκ Λακωνίας μηρούς και αποκοιμήθηκε για καμιά ώρα περίπου. Το γεγονός ότι είχε ανήσυχο ύπνο καθόλου δεν ενόχλησε την Παναγιώτα, η οποία απολάμβανε να βλέπει το παιδί να αναπαύεται. Το έτερο ζευγάρι, δεν είναι ακριβώς ζευγάρι. Η Σοφία ως φαίνεται καλοβλέπει τον κατά τρία χρόνια μικρότερο της Άρη, ενώ κακοβλέπει όσες κόρες τον καλοβλέπουν. Και είναι πολλές αυτές, διότι είναι γεγονός πως ο νέος από τη Θεσσαλονίκη έχει ένα ζοριλίκι, που αρέσει. Η Ρεβέκκα ας πούμε, η κοπέλα που κατέχει την τέχνη των τατουάζ προσέγγισε τον Άρη με τρόπους δοκιμασμένους, πλην πετυχημένους. Του χάιδεψε το μουσάκι και ανέλαβε το κούρεμα όσων τριχών περίσσευαν. Η Στέλλα - που αλλάζει ρούχα μέσα στην ημέρα περισσότερες φορές απ' ότι η Βανδή στο REX - χρησιμοποιεί θέλγητρα, όπως λίγο σκέρτσο, λίγο νάζι, πολύ. . .στήθος.

Το πείραμα της μάλλον δεν πέτυχε, μια και ο Άρης προτίμησε το πρωί να ξυπνήσει με μία αγκαλιά, τη Σοφία. "Ξύπνα αγάπη μου Μακεδόνισσα" είπε στη νέα από τη Σαντορίνη που μένει στην Τήνο. Η γεωγραφική του σύγχυση περνάει ασχολίαστη, διότι δε γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό το "Μακεδόνισσα", δια στόματος ενός...Μακεδόνα. Κατά τα άλλα, οι μέρες περνούν καλά, ενώ οι στιλιστικές επιλογές κυρίως των κοριτσιών καθηλώνουν το κοινό, το οποίο σταυροκοπιέται που δεν τους βρήκε άλλη ρασοφόρα Δώρα, καπελούσα Νικόλ και μαυροφορούσα κολάν Ελίνα. Η Τετάρτη είναι επίσης, μεγάλη μέρα για τα παιδιά επειδή ανοίγει το μπαρ, αλλά κι επειδή έχουν συνάντηση με τις αρχές της περιοχής και δη τον δήμαρχο του Γαλατσίου.