Το παιδί είναι του Πασχάλη!

03.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με άσχημο τρόπο έληξε ? τρόπω τινά - για τον Πασχάλη η περιπέτεια του αοιδού με τη γυναίκα που υποστήριζε ότι είχε το παιδί του, αφού το τεστ DNA βγήκε θετικό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με άσχημο τρόπο έληξε - τρόπω τινά - για τον Πασχάλη η περιπέτεια του αοιδού με τη γυναίκα που υποστήριζε ότι είχε το παιδί του, αφού το τεστ DNA βγήκε θετικό. Αυτό σημαίνει ότι το ανήλικο παιδί είναι του αοιδού, ο οποίος με επιστολή του σε όλα τα μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι πρόκειται για ένα στιγμιαίο λάθος του και θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Αναφέρει, δε, ότι στο πλευρό του έχει την οικογένεια του.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης ο Πασχάλης και η σύζυγός του Αλίκη έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκαν στο θέμα, δηλώνοντας ότι ο αοιδός θα αναγνωρίσει το παιδί ως νόμιμο, ενώ θα το δεχθούν στην οικογένεια τους. Όσον αφορά τη στάση του Πασχάλη να αρνείται μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι το παιδί είναι δικό του, ο αοιδός το απέδωσε στο γεγονός ότι το 99,9% των ανδρών αμφισβητεί αν το παιδί είναι δικό τους (ντόινγκ), ενώ δήλωσε πως είχε ζητήσει από την γυναίκα να κάνουν τεστ DNA μόνοι τους, αλλά αυτή είχε αρνηθεί.

Όλα αυτά τον έκαναν να πιστεύει ότι μπορεί και να μην είναι δικό του, ενώ είχε αποκρύψει τη σχέση από την οικογένεια του, επειδή ήθελε να την προστατέψει. Γι αυτό και δυόμισι χρόνια - οπότε και ξεκίνησε η ιστορία - ήταν απόλυτος στις δηλώσεις του, θεωρώντας τη γυναίκα κομμάτι «τρελή». Εξάλλου, η Άννα Δρούζα είχε αφιερώσει ολόκληρη εκπομπή πριν λίγες μέρες στην οικογένεια του Πασχάλη, όπου για πολλή ώρα αναφέρθηκαν στο θέμα. Εκεί, ο αοιδός υποστήριζε ότι δεν είχε καμία ανάμιξη, υποστηρίζοντας ότι σύντομα θα αποδειχθεί η... αθωότητα του. Αλλά φευ, συνέβη το αντίθετο.