Παντρεύτηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου!

03.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με χαρές και γάμο αποχαιρέτησε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου το 2007, αφού λίγες ώρες πριν φύγει η χρονιά ο γνωστός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την αγαπημένη και μητέρα του παιδιού του, Εβελίνα Κυράστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με χαρές και γάμο αποχαιρέτησε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου το 2007, αφού λίγες ώρες πριν φύγει η χρονιά ο γνωστός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την αγαπημένη και μητέρα του παιδιού του, Εβελίνα Κυράστα. Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο της Κηφισιάς σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και με κάθε μυστικότητα, αφού το ζευγάρι δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα.

Και τα κατάφερε κι ας είχε δημοσιευθεί πριν καιρό η αγγελία του γάμου τους σε εφημερίδα. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί, ενώ μάλλον θα είναι και αυτό αγόρι. Η σχέση τους μετράει λίγα χρόνια, αν και στην πρώτη φάση της πέρασε από σαράντα κύματα με το ζευγάρι να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Μάλιστα, στη βάπτιση του γιου τους, ο Κωνσταντίνου δεν ήταν παρών.

Ωστόσο, Μιχάλης και Εβελίνα για χάρη του μικρού Γιάννη άφησαν τις παρεξηγήσεις στην άκρη και η επανασύνδεσή τους ήταν θέμα χρόνου. Τον τελευταίο χρόνο είναι και πάλι μαζί και στη δεύτερη φάση της σχέσης τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ συνηθίζουν να κάνουν βόλτες στους δρόμους της Κηφισιάς με τον γιο τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]