Οι Brangelina πάνε για το πέμπτο

04.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι Brangelina για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την... τεκνοποίηση τραβάνε. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι έτοιμοι να αποκτήσουν μέσα στο 2008 το πέμπτο τους παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι Brangelina για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την... τεκνοποίηση τραβάνε. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι έτοιμοι να αποκτήσουν μέσα στο 2008 το πέμπτο τους παιδί, διότι δε δύναται να περάσει η χρονιά γι αυτούς έτσι στο ντούκου. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Αντζελίνα με δηλώσεις της σε αμερικάνικο περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι σκοπεύει με τον αγαπημένο της να γίνουν για πέμπτη φορά γονείς.

Το μόνο που δεν είπε η Αντζελίνα είναι αν το παιδί θα το φέρει ο πελαργός ή θα υιοθετήσουν ξανά. Το ζευγάρι έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει κι άλλα βιολογικά παιδιά, μετά τη Σιλό και δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο. Εξάλλου, η Τζολί τους τελευταίους μήνες κάνει ειδική θεραπεία, προκειμένου να μπορέσει να μείνει έγκυος. Άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι το πέμπτο παιδί θα είναι και πάλι υιοθετημένο καθώς η Τζολί τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Αφρική λόγω υποχρεώσεων με τα Ηνωμένα Έθνη και ήδη ψάχνει στα ορφανοτροφεία της μαύρης ηπείρου.

Και μέσα σε όλα αυτά, το πνεύμα των Χριστουγέννων και το μήνυμα αγάπης άγγιξαν την ευαίσθητη ψυχή της ηθοποιού, η οποία έκανε το μεγάλο βήμα. Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της, Γιον Βόιτ με τον οποίο είχαν να μιλήσουν από το 2002. Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό για να αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις τους, όμως είναι μία καλή αρχή. Περιττό, δε, να σου πω τι χαρά πήρε ο πατέρας, ο οποίος ήταν σίγουρος ότι η κόρη του κάποια στιγμή θα του τηλεφωνούσε.