Λαμπίρη: Το ξεκατίνιασμα δεν της έφερε ΤΑ νούμερα!

26.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ξεκατίνιασμα της χρονιάς (μη σου πω και των τελευταίων χρόνων) παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Super Star. Τζούλια Αλεξανδράτου και Χρήστος Ψωμόπουλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ξεκατίνιασμα της χρονιάς (μη σου πω και των τελευταίων χρόνων) παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Super Star. Τζούλια Αλεξανδράτου και Χρήστος Ψωμόπουλος έβγαλαν τα άπλυτα τους στη φορά, εξαπολύοντας ο ένα στον άλλο τις χειρότερες κατηγορίες. Το, δε, κερασάκι στην τούρτα ήταν ο πατέρας της Τζούλιας, ο οποίος βγήκε στο τηλέφωνο, παρακαλώντας την κόρη του να αφήσει τον υπόκοσμο και να επιστρέψει στο σπίτι τους, να συνεχίσει τη θεραπεία της.

Οι αποκαλύψεις σε αυτό το επεισόδιο (sorry εκπομπή) έδιναν κι έπαιρναν και η Χριστίνα Λαμπίρη κάτω από το γραφείο πρέπει να έτριβε τα χέρια της από ικανοποίηση και χαρά. Την ώρα που ο Ψωμόπουλος έλεγε ότι η Αλεξανδράτου πάσχει από νευρική ανορεξία, η παρουσιάστρια πρέπει να έβλεπε απέναντι τρελαμένα μηχανάκια της AGB!!! Με νύχια και με δόντια προσπαθούσε να κρατήσει την Τζούλια (έστω και μόνη της), ενώ μας έριξε και μία επανάληψη στο βίντεο, ώστε να εμπεδώσουμε τα αίσχη που ακούσαμε ή να δουν όσοι τα πληροφορήθηκαν από φίλους τι συμβαίνει στης Λαμπίρη.

Καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι αυτό το ξεκατίνιασμα θα χτυπούσε κόκκινο και η εκπομπή θα είχε εκτοξευθεί στα ύψη. Χμ. Η Λαμπίρη ναι μεν πέρασε στην πρώτη θέση, όμως, η εκπομπή μόλις που έκανε ένα 14,8% τηλεθέαση. Μεταξύ μας, πολύς λόγος για το τίποτα. Και να σου πω; Είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί πια τέτοια σκηνικά στη τηλεόραση. Πριν λίγα χρόνια το ξεκατίνιασμα της Αλεξανδράτου θα βάραγε κόκκινο, όμως τώρα, λίγους ενδιαφέρει. Για να καταλάβεις, ο γάμος της παρουσιάστριας (αναγγελία, λεπτομέρειες γάμου, το μυστήριο, το γαμήλιο ταξίδι, το πάρτι του συζύγου) μεγαλύτερα νούμερα έφερε στην εκπομπή. Όσο για τις απέναντι; Το «Πολύ Μπλα - Μπλα» έκανε 11,9% και το «Κους Κους» 10,3%.