Καραφώτης: Μήπως πονάει ακόμη το δοντάκι για Παπουτσάκη;

27.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ καιρό είχαμε να ακούσουμε τον Κώστα Καραφώτη και να με συμπαθάει ο αοιδός, αλλά ούτε που είχα προσέξει την απουσία του. Φρόντισε, όμως, να κάνει αισθητή την επιστροφή του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ καιρό είχαμε να ακούσουμε τον Κώστα Καραφώτη και να με συμπαθάει ο αοιδός, αλλά ούτε που είχα προσέξει την απουσία του. Φρόντισε, όμως, να κάνει αισθητή την επιστροφή του. Έδωσε, που λες, συνέντευξη ο Κώστας σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δύο σελίδες αφιερώθηκαν στο κεφαλαίο «Κατερίνα Παπουτσάκη».

Μπορεί για την ηθοποιό η σχέση της με τον Καραφώτη να είναι σχεδόν ξεχασμένη (έχουν ακολουθήσει κι άλλες βλέπεις), αλλά για εκείνον δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Του είναι πιο... φρέσκια και το καταλαβαίνεις από την πρώτη κιόλας απάντηση που δίνει για εκείνη. Τώρα, άμα η Παπουτσάκη του έχει μείνει και... αξεπέραστη, τι να σου πω. Ένα πονάκι στο δοντάκι, εγώ νομίζω ότι το έχει ακόμη. Φαίνεται βρε παιδί μου πώς απαντάει για τη σχέση του με την Μάρω Λύτρα και πως για την Παπουτσάκη.

Την Λύτρα (αλήθεια πού είναι αυτή;) αν και κράτησε περισσότερο και ήταν πιο διάσημη, την ξεπέταξε αμέσως. Στην Παπουτσάκη στάθηκε, πετώντας με κάθε ευκαιρία τις σπόντες του. Είπε, λοιπόν, ότι εκείνος δεν είναι της δημοσιότητας, σε αντίθεση με την Κατερίνα που ήταν πιο κοινωνική και ήθελε να ξέρουν όλοι για τη σχέση τους. Το καλύτερο, όμως, το άφησε για το τέλος λέγοντας ότι η ηθοποιός δεν θα πέταγε αυγά αν ήταν μαζί του. Ο ίδιος καμιά πέτρα μπορεί να την πέταγε, αλλά η γυναίκα που θα στεκόταν δίπλα του, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση.

Μπρρρ, αυτή είναι αντρίλα και βαρβατίλα. Κυρία την είχε την Παπουτσάκη δίπλα του. Όχι τώρα που συμπεριφέρεται σαν το 16χρονο και μόνο μπουγέλωμα δεν έπαιξε με τους παπαράτσι. Τώρα, αυτό το παίρνουμε και ως σπόντα για το νυν αγαπημένο της, με τον οποίο επιδόθηκαν σε αυγοπόλεμο; Α, για την ιστορία... ο Καραφώτης αυτή την περίοδο έχει σχέση και είναι ερωτευμένος.