Σάσα για Ταχτσίδη: "Δεν τον επηρεάζω. Τον στηρίζω"!

29.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν δέκα χρόνια είχαμε την Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαίδη να μας απασχολούν με τη σχέσης τους. Σήμερα έχουμε την Σάσα Μπάστα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Τι να το κάνεις, αγαπημένε μου, η showbiz εξελίσσεται και η Μπάστα είναι η νέα Βανδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν δέκα χρόνια είχαμε την Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαίδη να μας απασχολούν με τη σχέσης τους. Σήμερα έχουμε την Σάσα Μπάστα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Τι να το κάνεις, αγαπημένε μου, η showbiz εξελίσσεται και η Μπάστα είναι η νέα Βανδή, που άμα ισχύει αυτά που γράφονται αριστερά και δεξιά ότι προτρέπει τον αγαπημένος της να κάνει καριέρα στην Ιταλία, τότε θα είναι οι νέοι Έλληνες... Μπεκαμ. Εξάλλου, ποια η διαφορά; Στην Μίλαν ο Ντέιβιντ, στην Τζένοα ο Παναγιωτάκης, ενώ Βικτόρια και Σάσα θα είναι γενικώς στη showbiz.

Βρε λες να σκέφτεται τέτοια σενάρια η Μπάστα και να καλοβλέπει την Ιταλία; Πάντως, τα δημοσιεύματα στον Τύπο επιμένουν και λένε ότι ο λόγος που ο αμούστακος Ταχτσίδης δεν βάζει τα πόδια του να υπογράψει στην ΑΕΚ είναι η αγαπημένη του. Θέλει να κάνει καριέρα στην Ιταλία και η μετακίνηση του καλού της θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο. Ωστόσο, η Σάσα διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφουν για εκείνη και αρνείται (σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso) ότι επηρεάζει τον καλό της στα επαγγελματικά του.

«Δεν τον επηρεάζω, τον στηρίζω» φέρεται να λέει στο περιβάλλον της, δηλώνοντας στεναχωρημένη για όσα την κατηγορούν. Μάλιστα, η Σάσα είναι διατεθειμένη να είναι στο πλευρό του ακόμη κι αν εκείνος φύγει για το εξωτερικό!!! Και μπορεί σε αυτό το κομμάτι να μην τον επηρεάζει, όμως τον ξενυχτάει κι αυτό δεν είναι καλό. Την περασμένη Κυριακή ο Ταχτσίδης, η Σάσα και η μοντελό-σχεδιαστρό-κοσμικό παρέα της βγήκαν για διασκέδαση και τους πήραν οι μεγάλες ώρες. Αποτέλεσμα; Ο μικρός την επόμενη μέρα άργησε δύο ώρες να πάει στην προπόνηση, κάνοντας έξαλλο τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Η Σάσα επίσης αρνείται ότι τον ξενυχτάει, οπότε να υποθέσουμε ότι λόγω παγετού, έπεσε βαρύ και γλυκό το πάπλωμα!