Η 'περιπέτεια' του Κουρκούλη

15.03.2002
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, ένα σινεμά είπε να πάει ο καημενούλης ο Νίκος Κουρκούλης, πριν από λίγες μέρες, και μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που διάλεγε να βρει έργο. Μην φανταστείς τίποτα φοβερό, απλά ο Νίκος είναι πολύ σεμνό παιδί που δεν του αρέσει να προκαλεί, ιδιαίτερα όταν βγαίνει κάπου για να ηρεμήσει...
Αγαπημένη μου 'Εβελυν,


ένα σινεμά είπε να πάει ο καημενούλης ο Νίκος Κουρκούλης, πριν από λίγες μέρες, και μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που διάλεγε να βρει το έργο που προτιμά. Μην φανταστείς τίποτα φοβερό, απλά ο Νίκος είναι πολύ σεμνό παιδί που δεν του αρέσει να προκαλεί, ιδιαίτερα όταν βγαίνει κάπου για να ηρεμήσει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Ο Νίκος, που λες, αποφάσισε ένα βράδυ, μαζί με την συνεμφανιζόμενή του στο Apollon Palace, 'Ελενα Παπαρίζου, και τον αρραβωνιαστικό της Τόνυ Μαυρίδη, να πάει να δει στο Village Center το ''τρελό κηνύγι του θησαυρού'', με τον Ρόουαν 'Ατκινσον. Πάνε, λοιπόν τα παιδιά στο σινεμά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο κόσμος αραιώνει και η παρακολούθηση του έργου γίνεται πιο απολαυστική, και κάθονται ήσυχοι και ωραίοι στις θέσεις τους.

Εκεί, λοιπόν, που παρακολουθούσαν το έργο, ένας νεαρός άρχισε να τραγουδά δυνατά το γνωστό άσμα του τραγουδιστή ''Παίζεις με τη φλόγα'', με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί όλη η αίθουσα και να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το έργο. Ο Κουρκούλης ένιωσε πολύ άβολα και περίμενε υπομονετικά να σταματήσει ο... συνάδελφός του. Εκείνος, όμως, αισθανόταν απεγνωσμένη ανάγκη να επιδείξει τις φωνητικές του ικανότητες και δεν σταματούσε.

Αποτέλεσμα; Οι υπόλοιποι θεατές άρχισαν να τον γιουχάρουν, οπότε ο Νίκος έπρεπε να επέμβει. Τώρα τι ακριβώς έκανε και ηρέμησε τον νεαρό θαυμαστή, δεν το ξέρω. Πάντως, μετά από κάμποση ώρα, κατάφεραν να παρακολουθήσουν το έργο. Τι να πεις βρε Εβελυνάκο μου; Ο καθένας με την τρέλα του...