Σκάνδαλο X Factor: Η απάντηση του Θεοφάνους!

01.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα τόσα δημοσιεύματα που διάβασα για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, πήρε το μάτι μου ότι εκείνος επέμενε να στείλουν την ανακοίνωση την Παρασκευή, σε αντίθεση με την
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα τόσα δημοσιεύματα που διάβασα για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, πήρε το μάτι μου ότι εκείνος επέμενε να στείλουν την ανακοίνωση την Παρασκευή, σε αντίθεση με την Ελένη που ήθελε ακόμη μία εβδομάδα. «Δεν μπορώ άλλο. Θέλω να τελειώσει εδώ» φέρεται να είπε αποφασισμένος ο Λάτσιος και όπως λένε η «βασιλική» ανακοίνωση έφυγε από το προσωπικό του mail!

Και πότε βγήκε η ανακοίνωση; Κανά δυο ώρες μετά την ανακοίνωση της Sony, όπου κατηγορούσε τον Γιώργο Θεοφάνους ότι προσωπικούς σχεδιασμούς έδιωξε την Ήβη από το X Factor. Κι έρχεσαι εσύ ο πονηρός (κι εγώ μαζί) κι αναρωτιόμαστε: βρε μπας και ο Λάτσιος έστειλε την ανακοίνωση του διαζυγίου, για να κουκουλώσει το σκάνδαλο στο X Factor; Γιατί από τις 7 το απόγευμα που μάθαμε τα μαντάτα, ασχολούμαστε μόνο με το «χρυσό» διαζύγιο και καθόλου με τους υπόλοιπους.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας που συνεργάζεται με το ριάλιτι είναι σοβαρή και διαβάζοντας την κάνεις, καταλαβαίνει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο. Είναι στημένο το X Factor; Από την ανακοίνωση αυτό καταλαβαίνει ο απλούς νους. Όπως καταλαβαίνει ότι η γκλάβα του Θεοφάνους πήγε κόντρα στις παρμένες από πριν αποφάσεις εταιρείας, καναλιού και λοιπών κριτών, διώχνοντας την Ήβη.

«Εν πλήρη αγνοία» λέει η δισκογραφική στην ανακοίνωση και συμπληρώνει «προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά δεν κατέστη δυνατό». Και για να καταλάβουμε, πώς ήξεραν ποια θα διάλεγε ο Θεοφάνους και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη; Το θέμα είναι σοβαρό, όχι για εμάς, αλλά για τα φουκαριάρικα τα πιτσιρίκια που κάθε Παρασκευή στέλνουν sms για να κρατήσουν τον παίκτη που θέλουν!

Για την ιστορία, ο Θεοφάνους απάντησε στο τελευταίο live στη Sony, λέγοντας ότι είναι απλά δημιουργός και η εταιρεία (με την οποία συνεργάζεται) το έχει ξεχάσει. Συμπλήρωσε, δε, ότι πιστεύει στη Νίνι. Τώρα κατάλαβα, γιατί ο Θεοφάνους όταν έδιωξε την Ήβη επί δέκα λεπτά ζητούσε συγνώμη και να τον καταλάβει. Αμ, δεν τα έλεγε στην Ήβη. Τα έλεγε στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά! Και γι αυτό ο Γιώργος Λεβέντης κρατούσε το κεφάλι του και ήταν ένα βήμα πριν... πηδηχτεί από το παράθυρο.