Γιατί η Ελένη φορούσε τη βέρα;

01.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τους ευφάνταστους τίτλους που βάζω στην ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη μου θυμίζω τουλάχιστον... Ελεονώρα Μελέτη σήμερα το πρωί, η οποία έδωσε πραγματικά ρεσιτάλ τίτλων. Ειδικά, αυτό το «θρίλερ με την παρουσία της Μενεγάκη στην εκπομπή της:
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τους ευφάνταστους τίτλους που βάζω στην ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη μου θυμίζω τουλάχιστον... Ελεονώρα Μελέτη σήμερα το πρωί, η οποία έδωσε πραγματικά ρεσιτάλ τίτλων. Ειδικά, αυτό το «θρίλερ με την παρουσία της Μενεγάκη στην εκπομπή της: θα πάει ή δεν θα πάει» τι να πω. Σκιάχτηκα πρωινιάτικα. Τουκου τουκου πήγαινε η καρδιά μου και θα παρακαλούσα οι τίτλοι να είναι πιο.. ήπιοι, διότι υπάρχουν και «Μενεγακικοί» που δεν αντέχουν άλλο θρίλερ με την Ελενίτσα τους.

Τέλος πάντων. Επανέρχομαι στην Ελένη και την παρουσία της στην εκπομπή. Την προηγουμένη Παρασκευή, η παρουσιάστρια επέλεξε να κλείσει με ένα υπονοούμενο: «Τελείωσε η μέρα, τελείωσε η εβδομάδα, τελείωσε ο μήνας, όλα κάποτε τελειώνουν». Σήμερα επέλεξε να κλείσει με ένα mail ενός φοιτητή της Νομικής(!), ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε ότι όλοι οι τηλεθεταές (οι Μενεγακικοί) είναι το δικό της... κουτί πρώτων βοηθειών!!! Τα μάλα ποιητικό και λίγο έλειψε η παρουσιάστρια να τα μπήξει.

Όχι για το διαζύγιο δεν μίλησε, αλλά ευχαρίστησε όλους τους τηλεθεατές για τα μηνύματα που της έστειλαν. Επίσης, ζήτησε από τον κόσμο που έπαιρνε μέρος στα παιγνίδια να μην αναφερθούν στο γνωστό θέμα, αλλά να μιλήσουν για τα... ανώδυνα! Να τους ακούς να θέλουν να μιλήσουν και να κρατιούνται και να γελάς αγαπημένε μου. Να παίρνουν οι «Γιώργηδες», οι «Μαρίες» και οι «Ελένες» (όπως λέει τον κόσμο η Μενεγάκη), να θέλουν να πουν το σχόλιο τους, να εκφράσουν τη στεναχώρια τους και να μην μπορούν.

Πολύ το βασάνιζε το «κουτάκι πρώτων βοηθειών» η Ελένη. Ας τους άφηνε να πουν τα δικά τους, να πουν ότι την αγαπούν, να βρίσουν αυτούς που λένε τα διάφορα. Και αν έκλαιγε στο τέλος, τι πειράζει; Αυτό περιμέναμε να δούμε από εκείνη. Να κλάψει, γι’ ακόμη μία φορά, on camera για προσωπική της στιγμή. (Μέχρι πέρυσι έκλαιγε κάθε φορά που τα παιδιά της έβγαιναν σε βίντεο). Κι αυτό περιμέναμε να δούμε σήμερα και όχι τη βέρα της να βγάζει μάτι. Αλήθεια, γιατί η Ελένη φορούσε τη βέρα; Μήπως επειδή ο χρυσός ενώνει;