Η Ελένη δεν μασκαρεύτηκε. Είχε όμως την Παπαβασιλείου!

04.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι περισσότερες εκπομπές από το πρωί έχουν μπει στο αποκριάτικο πνεύμα. Άλλοι ντυμένοι και άλλοι με μία περούκα για το καλό, με σεπαρτίνες, κομφετί και χαρτοπόλεμο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι περισσότερες εκπομπές από το πρωί έχουν μπει στο αποκριάτικο πνεύμα. Άλλοι ντυμένοι και άλλοι με μία περούκα για το καλό, με σεπαρτίνες, κομφετι και χαρτοπόλεμο χορεύουν και γλεντάνε. Μόνο μία δεν χορεύει, δεν γλεντάει. Μόνο μία δε γελάει και δεν μπήκε στο πνεύμα των Αποκριών. Ακριβώς, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σε αντίθεση με τα προηγούμενα ευτυχισμένα χρόνια, φέτος δεν μασκαρεύτηκε.

Αν και το σημερινό ντύσιμο λευκό παντελόνι, καρό πουκαμισάκι κουμπωμένο μέχρι το λαιμό σε παρέπεμπε σε παιδούλα του αμερικανικού Νότου. Και δεν είναι ότι δεν έβαλε κάποια στολή, αλλά δεν είχε ούτε κέφι. Να την βλέπεις αγαπημένε μου μόνη της στη γωνία να στέκεται σαν αγαλματάκι ακούνητο, αμίλητο αγέλαστο και δίπλα της οι υπόλοιποι να χορεύουν και να γλεντάνε και να σου σπαράζει η ψυχή. Με την εικόνα αυτή καταλάβαινες όλο τον πόνο της παρουσιάστριας.

Ήθελα να αλλάξω κανάλι, διότι Τσικνοπέμπτη έχουμε και όχι... Μεγάλη Παρασκευή. Το Πάσχα ευχαρίστως να βλέπω την Ελένη κάθε μέρα όλη την ώρα. Θα με βάλει στο πένθιμο κλίμα. Αλλά τελικά, δεν άλλαξα κανάλι και παρέμεινα στον «Καφέ» και ας είναι καλά η Έλενα - θαυμάζω τα μπούτια μου - Παπαβασιλείου, την οποία έβλεπες από μακριά και νόμιζες ότι είναι η Ελένη, η αυθεντική. Εγώ μπερδεύτηκα. Με το που έκανα ζάπινγκ πέφτω στην παρέα, που ήταν μαζεμένη όρθια και χόρευε με τα τραγούδια του Χρήστου Χολίδη.

Και μέσα στις περούκες και τις φαβορίτες βλέπω μία ξανθιά με μαύρο μίνι και πολύ πλούσιο μπούστο που ήταν αποκαλυπτικό, να λικνίζεται στους ρυθμούς του τσιφτετελιού. Σκιάχτηκα. Τόσο γρήγορα συνήλθε η Μενεγάκη και μάλιστα θυμήθηκε τα παλιά, πριν γίνει σύζυγος και μάνα; Αλλά μετά, η κάμερα έκανε κοντινό στα μπούτια της ξανθιάς λικνιζόμενης και κατάλαβα ότι δεν ήταν της Ελένης, αλλά της Παπαβασιλείου; Πώς μπορώ και τα ξεχωρίζω; Κάθε πρωί που το γυρίζω στον Alpha πάνω σε αυτά πέφτω συνέχεια.

Πάντως, η Παπαβασιλείου ήταν μες στην τρελή χαρά κι έκλεψε όλη τη δόξα της παρουσιάστριας. Δεν έφευγε η κάμερα από πάνω της. Να τα ζουμ στα μπούτια, να τα ζουμ στο στήθος με την ίδια να ελέγχει αν τα παίρνει καλά. Πώς φαίνεται, όμως, ότι η Μενεγάκη περνάει πράγματι δύσκολες στιγμές και είναι πράγματι πολύ στεναχωρημένη. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Παπαβασιλείου δεν θα ξεσάλωνε έτσι στον «Καφέ». Για να μη σου πω ότι δεν εμφανιζόταν με τέτοιο μινάκι και μπούστο!!!