Η Σπίαρς ξέχασε το δικαστήριο για την επιμέλεια!

15.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μητέρες του κόσμου είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία ξέχασε ότι είχε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών της!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μητέρες του κόσμου είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία ξέχασε ότι είχε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών της! Πως τα κατάφερε το θηρίο και ξέχασε ότι την Δευτέρα γινόταν η δίκη για την επιμέλεια των δύο γιων της, είναι απορίας άξιο και μάταια ο Κέβιν Φέντερλέιν και ο δικαστής περίμεναν την Μπρίτνεϊ να εμφανισθεί.

Βέβαια, η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» το θυμήθηκε με καθυστέρηση κι έφθασε στο δικαστήριο τέσσερις ώρες αργότερα, άνετη και ωραία σα να μη συμβαίνει τίποτα. Εννοείται πως η στάση αυτή της Σπιαρς εξόργισε τόσο τον πρώην σύζυγό της, όσο και τον δικαστή, ο οποίος αποφάσισε η αοιδός να χάσει οριστικά την επιμέλεια και να μην έχει καμία επαφή με τα παιδιά της.

Αν στενοχωρήθηκε η μάνα με αυτή την εξέλιξη; Τι να σου πω, έπεσε... του θανατά από τη στεναχώρια της. Για να καταλάβεις, όταν έφυγε από το δικαστήριο ήταν μες στο χαμόγελο και σε μία κατάσταση... «άντε γεια σου». Μάλιστα, αποχώρησε μαζί με το νέο αγαπημένο της, έναν παπαράτσι τον οποίο γνώρισε όταν μπήκε στο αυτοκίνητο του για να «σωθεί» από τους υπόλοιπους συναδέλφους του. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ το πέρασαν μαζί σε μία σουίτα ξενοδοχείου, ενώ έκτοτε είναι μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]