Νέος έρωτας για την Μακρυπούλια;

15.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Καινούρια αγάπη μου απλώνει το χέρι μου χαμογελά. Καινούρια αγάπη μου κλείνει το μάτι και το βλέπω πια» και κατά όπως φαίνεται το αυτό ισχύει με την Ζέτα Μακρυπούλια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Καινούρια αγάπη μου απλώνει το χέρι μου χαμογελά. Καινούρια αγάπη μου κλείνει το μάτι και το βλέπω πια» και κατά όπως φαίνεται το αυτό ισχύει με την Ζέτα Μακρυπούλια. Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Ζέτα εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη και ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Νίκος Μπάρλος.

Βέβαια, το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση, δημόσια ή μη, αλλά το δημοσίευμα επιμένει πως η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε σχέση. Καλά, για να μάθουμε από την ίδια την Μακρυπούλια τα περί σχέσεως, ούτε κουβέντα, αφού η ηθοποιός είναι σφίγγα στα προσωπικά της. Άσε που μετά τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο και τα όσα άκουσε στα εφτά χρόνια που ήταν μαζί, πολύ δύσκολα θα ανοιχθεί.

Πάντως, η Ζέτα μετά το χωρισμό της με τον Ρέμο το έχει ρίξει στην... εργασιοθεραπεία και στο κλάμπινγκ, διότι οι χωρισμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα κι ας λέει το αντίθετο το τραγούδι, ότι και καλά «οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ». Μάλιστα, σε μία από τις εξόδους της συναντήθηκε τυχαία με τον Sakis Ρουβά με τον οποίο γλέντησαν μέχρι πρωίας. Όσο αφορά για τη σχέση της με τον Μπάρλο δεν είναι η πρώτη φορά που της χρεώνουν νέο έρωτα μετά το χωρισμό της με τον Ρέμο. Είχαν ακουστεί κι άλλα ονόματα, μεταξύ άλλων και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο, τι κι αν συμβαίνει θα δείξει σύντομα.