Ευαγγελάτος: "Η Τατιάνα με στήριξε πολύ"!

17.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλοι είχαμε καταλάβει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου στήριξε με τα ντούνια (που λέμε και στο χωριό μου) το Νίκο Ευαγγελάτο, όταν εκείνος έφυγε από τον ΑΝΤ1 πριν λίγους μήνες. Η περίοδος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλοι είχαμε καταλάβει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου στήριξε με τα ντούνια (που λέμε και στο χωριό μου) το Νίκο Ευαγγελάτο, όταν εκείνος έφυγε από τον ΑΝΤ1 πριν λίγους μήνες. Η περίοδος εκείνη ήταν δύσκολη για τον σύζυγο και η «Τάτι» δεν είχε παρά να του σταθεί. Έτσι, ο Ευαγγελάτος καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και ιδιαίτερα συγκινημένος αποκάλυψε ότι η Τατιάνα στάθηκε στο πλευρό του, βοηθώντας τον απίστευτα.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» του με τον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους την πήραν από κοινού. Δεν τσακώθηκε με κανέναν από το κανάλι, απλά μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έκλεισε ο κύκλος τους. «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» είπε τονίζοντας ότι είναι από τους ανθρώπους εκείνους που δεν τους αρέσει να τσακώνονται.

Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια και μία ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση; Προς το παρόν, ούτε που το σκέφτεται. Προτεραιότητα του αυτή την περίοδο είναι τόσο το portal το δικό του, όσο και εκείνο της Στεφανίδου, το οποίο έχει αναλάβει ο ίδιος και σε δύο μήνες θα είναι στον «αέρα».