Γιατί χώρισε η Αγγελική Νικολούλη...

18.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Αγγελική Νικολούλη χώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου. Και τώρα η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη και τελευταία φορά για το διαζύγιο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Αγγελική Νικολούλη χώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου. Και τώρα η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη και τελευταία φορά για το διαζύγιο της, που ναι μεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία όταν το μάθαμε, όμως, σε καμία περίπτωση δεν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως καλή ώρα γίνεται σήμερα με άλλα διαζύγια τηλεοπτικών προσώπων.

Και όπως λέει η Νικολούλη στη συνέντευξή της στο Down Town, «Αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος» και συνεχίζει εξηγώντας γιατί το δικό της διαζύγιο δεν απασχόλησε για μέρες τις τηλεοπτικές εκπομπές, δεν έβγαλε έκτακτες εκδόσεις περιοδικών, δεν κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι της μιλιούνια οι τηλεοπτικές κάμερες: «Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές». Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.

Όσο γιατί χώρισε με τον σύζυγό της μετά από 22 χρόνια γάμου; Όπως λέει, ούτε η ίδια πίστευε ότι θα χώριζε κάποια μέρα, αφού πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο. Αλλά τελικά συμβαίνει. Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά σίγουρα αυτό ήταν κάτι «μη αναστρέψιμο». Ωστόσο, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο. Εξάλλου, έχουν ένα γιο που τον αγαπούν και σέβονται και οι δύο. Και μπορεί, η απόφαση να ήταν από κοινού, ήταν όμως δύσκολη και όπως αποκαλύπτει η Νικολούλη το περασμένο καλοκαίρι πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές.

Ένα χρόνο μετά έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι, νιώθει πιο δυνατή από ποτέ, έχει αλλάξει πολλά στη θεωρία της. «Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα» λέει, ενώ δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. «Δεν είμαι ψόφια γυναίκα» τονίζει και με μια ματιά στη σέξι φωτογράφηση που έκανε, μόνο... ψόφια δεν τη λες.