Το 25χρονο μοντέλο μιλάει για τον έρωτα του με την Βίσση

04.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, με βαθιά συγκίνηση το πανελλήνιο πληροφορήθηκε την εβδομάδα αυτή δια στόματος Κώστα Φραγκολιά για τον μεγάλο έρωτα που ζει το μοντέλο με την Αννα Βίσση. Το 26χρονο μανεκένε σφόδρα ερωτευμένο με την αοιδό αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να δώσει στο κοινό ορισμένες λεπτομέρειες από τη σχέση τους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με βαθιά συγκίνηση το πανελλήνιο πληροφορήθηκε την εβδομάδα αυτή δια στόματος Κώστα Φραγκολιά για τον μεγάλο έρωτα που ζει το μοντέλο με την Αννα Βίσση. Το 26χρονο μανεκένε σφόδρα ερωτευμένο με την αοιδό αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να δώσει στο κοινό ορισμένες λεπτομέρειες από τη σχέση τους. Έτσι, άνοιξε την καρδιά του σε περιοδικό...κίτρινου τύπου και τα λόγια ψυχής που είπε ήταν τόσο συγκινητικά που ακόμη και η... Δέσποινα Βανδή όταν είδε τον πηχυαίο τίτλο "Ερωτεύτηκα την Αννα και όχι τη Βίσση" έσπευσε να το αγοράσει.

Για να καταλάβεις τι εννοεί, όταν συνάντησε την αοιδό - στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ - χρειάστηκε να τους συστήσουν. "Από εδώ ο Κώστας Φραγκολιάς, γνωστό μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό. Κι από εδώ η κυρία Βίσση". Τότε ο Κωστάκης σαστισμένος από την επιβλητική παρουσία της, ρώτησε με ύφος: "Το μικρό σας;". Από εκεί φάνηκε ότι ο εν λόγω νεαρός δεν είδε στο πρόσωπο της τη μεγάλη καλλιτέχνιδα Βίσση, αλλά μία εντυπωσιακή γυναίκα που στα πιο τρελά του όνειρα ήθελε να...κάνει δική του. Η ιστορία είναι λες και βγήκε από ένα μυθιστόρημα "Όταν συνάντησα τον έρωτα" κι αυτό είναι που κάνει τον Κώστα να νιώθει...κάπως.

Αυτό το...κάπως το αισθάνεται και η Βίσση, η οποία ως φαίνεται διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους τη ζωής της. Το ζευγάρι είναι σχεδόν μαζί (όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις) και χωρίζουν μόνο όταν το μανεκένε πηγαίνει στο πατρικό του καθώς έχει και μία οικογένεια (μάνα, πατέρα, αδέλφια) να δει. Τις περισσότερες, όμως, μέρες είναι μαζί και μένουν στο σπίτι της αοιδούς στην Εκάλη. Κανονικά στο σπίτι αυτό μένει και ο Νίκος Καρβέλας, αλλά ο Κωστάκης δεν τον αναφέρει. Ωστόσο, μην πάει ο νους σου στο κακό, διότι οι δύο άνδρες μπορεί να μην είναι και η προσωποποίηση του "κολλητιλικίου", όμως στον ίδιο χώρο μπορούν να κάνουν για κάμποση ώρα. Το είχε πει άλλωστε σε συνέντευξη της η Βίσση "Δεν θα μπορούσα να ήμουνα με έναν άνδρα που δεν θα τα πήγαινε καλά με τους κολλητούς μου. Και κολλητός μου είναι ο Νίκος Καρβέλας". Πάντως, το νέο έρωτα της Βίσση φαίνεται να τον έχει αποδεχτεί σύσσωμη η οικογένεια της, μια και αυτό που τους νοιάζει πάνω απ' όλα είναι η ευτυχία του...παιδιού τους.