Η μάνα Δήμητρας ανησυχεί για την κόρη της!

23.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν μας έφτανε η μία η αυθεντική Τζούλια Αλεξανδράτου μας προέκυψε και δεύτερη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως φαίνεται έχει πρότυπο την Τζούλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν μας έφτανε η μία η αυθεντική Τζούλια Αλεξανδράτου μας προέκυψε και δεύτερη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως φαίνεται έχει πρότυπο την Τζούλια και δεν το λέμε εμείς (αν και μεταξύ μας, κάτι είχαμε υποψιαστεί) αλλά η ίδια η μάνα της, η οποία ζητά βοήθεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μάνα Δήμητρας έχει ανησυχήσει από τη συμπεριφορά της κόρης της μετά το τέλος του Next Top Model και ζητά απ’ όλους να την βοηθήσουν και να μην ωθούν την κόρη της να πάρει το στραβό το δρόμο.

Βλέπεις, η Δήμητρα από τότε που βγήκε από το παιγνίδι έχει ασχοληθεί με ένα σωρό άλλα πράγματα, εκτός από το μόντελινγκ. Μία βασίλισσα στα καρναβάλια, μία έκανε αμέσως γυμνή φωτογράφηση, μία ακούγεται το όνομα της για σχέση (πότε με κριτή, πότε με τραγουδιστή), ήρθε η μάνα και τρελάθηκε από αγωνία, μήπως το 19χρονο βλαστάρι της ακολουθήσει το λάθος δρόμο. Κι αν σκεφτείς ότι η Δήμητρα έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό της για την Τζούλια, τότε πράγματι είναι να ανησυχείς.