Η Ζέτα θα χορέψει με τους σταρ!

02.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι οριστικό, η Ζέτα Μακρυπούλια συμφώνησε και θα παρουσιάζει το «Dancing with the stars». Αν και η Ζέτα παίδεψε λίγο τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και δεν έλεγε με τη μία το «ναι»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι οριστικό, η Ζέτα Μακρυπούλια συμφώνησε και θα παρουσιάζει το «Dancing with the stars». Αν και η Ζέτα παίδεψε λίγο τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και δεν έλεγε με τη μία το «ναι», τελικά πείστηκε και θα παρουσιάσει το νέο χορευτικό παιγνίδι. Κι αν η Μακρυπούλια τελικά πείστηκε, οι άνθρωποι της παραγωγής ψάχνουν τρόπους πώς θα πείσουν διάσημους εκπροσώπους του αθλητισμού, της υποκριτικής, του τραγουδιού και της τηλεόρασης, να πάρουν μέρος και να χορέψουν στο show.

Μέχρι στιγμής ακούγονται ονόματα και ονόματα που έχουν προταθεί, αλλά κάτι σίγουρο δεν υπάρχει. Κάποιοι εγχώριοι celebrities απορρίπτουν με τη μία την ιδέα και άλλοι δείχνουν έναν άλφα ενθουσιασμό. Και δεν είναι μόνο οι επίσημοι προσκεκλημένοι που ακόμη... αγνοούνται, αλλά δεν ξέρουμε κάτι επίσημο και για την κριτική επιτροπή.

Εδώ κι αν έχουμε ακούσει ονόματα που θα ανήκουν στην επιτροπή. Από τον Φωκά Ευαγγελινό και την Εβελίνα Παπούλια μέχρι τον Αλέξη Κωστάλα. Ω ναι. Και μη σου κάνει καμία εντύπωση αν στο τέλος δεις τον Mr. Κωστάλας να είναι επίτιμο μέλος της επιτροπής. Υπομονή, αγαπημένε μου και σύντομα θα μάθουμε ποιοι θα χορέψουν και θα κρίνουν, αφού το παιγνίδι θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο.